19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Tamir Ettiği Kamyonun Altında Kalarak Can Verdi!

Gebze 08.03.2017 - 15:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Tamir Ettiği Kamyonun Altında Kalarak Can Verdi!

Gebze'de tamir etmeye çalıştığı kamyonunun çalışması sonucu araç ile duvar arasında sıkışan Ercan Karaca hayatını kaybetti.

Olay, Barış Mahallesi'nde bulunan  Marmara Nakliyeciler Garajı'nda meydana geldi.  Ercan Karaca, 03 FR 290 plakalı kamyonunu tamir ederken hareket eden araç ile duvar arasında sıkıştı. Duvar ile kamyon arasında sıkışan sürücüyü görenler 112 Acil'e ve polise haber verdi. Olay yerine gelen 112 Acil ekibi  Ercan Karaca'nın öldüğünü belirledi. Polisin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından  Ercan Karaca'nın cenazesi morga kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.   Kaynak:Sondakika.com
Gebze'de tamir etmeye çalıştığı kamyonunun çalışması sonucu araç ile duvar arasında sıkışan Ercan Karaca hayatını kaybetti.

Olay, Barış Mahallesi'nde bulunan  Marmara Nakliyeciler Garajı'nda meydana geldi.  Ercan Karaca, 03 FR 290 plakalı kamyonunu tamir ederken hareket eden araç ile duvar arasında sıkıştı. Duvar ile kamyon arasında sıkışan sürücüyü görenler 112 Acil'e ve polise haber verdi. Olay yerine gelen 112 Acil ekibi  Ercan Karaca'nın öldüğünü belirledi. Polisin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından  Ercan Karaca'nın cenazesi morga kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Kaynak:Sondakika.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.