Tapu sorunu için toplandılar!

Gebze 24.11.2017 - 16:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Tapu sorunu için toplandılar!

Hürriyet ve Yavuz Selim mahallerinin 2B sorunu için TOKİ ve kentsel Dönüşüm formülünün yeniden belirmesi üzerine vatandaşlar toplantı düzenledi. Toplantıya katılan CHP İlçe Başkanı Recep Dursun, vatandaşların işgalci değil hak sahibi olduklarını belirtti.

Gebze’de faaliyet gösteren Giresun Dereliler Derneği, Hürriyet ve Yavuz Selim Mahallelerinin 2B sorunu için bilgilendirme toplantısı düzenledi. Beylikbağı Kültür Merkezi’nde yapılan toplantıda 2 Mahalle sakinleri, tapu sorunlarını konuştular. Toplantıya Hukukçu olması nedeniyle CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun da katıldı. Dursun, 2B sorunuyla ilgili vatandaşlara bilgi verilirken, tapularına nasıl kavuşacaklarına dair açıklamalar yaptı. VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ Geçtiğimiz hafta Gebze’de Başbakan yardımcısı Fikri Işık ve TOKİ başkanının da olduğu heyetle yapılan toplantıda kentsel Dönüşüm konusunun ağırlık olarak konuşulması üzerine Hürriyet ve Yavuz Selim sakinleri bir kez daha bir araya geldi. Toplantıya katılan yüzlerce vatandaş konuşmacıları büyük ilgiyle dinlerken, Dernek Başkanları da Tapu sorununu enine boyuna konuştular. CHP İlçe Başkanı Recep dursun, mahalle sakinlerinin işgalci olmadıklarını, hak sahibi olduklarını ifade ederek, “Katılım gösteren Rantsal Dönüşümle Mücadele Platformu dönem sözcüsü ve Cumhuriyet mahallesi muhtarı Sebahattin Günel'e ve platform yöneticilerine, Yavuzselim ve Hürriyet Mahallesi Kentsel Dönüşüm dernekleri başkanları Adnan Civil ve Osman Karaman'a ve yöneticilerine, Dersimliler Derneği başkanı Mustafa Ozan’a, yöre derneklerine ve muhtarlarımıza ve en önemlisi mahalle halkına teşekkürler. Bu toplantıyı düzenleyen Dereliler dernekleri başkan ve yöneticilerine ve gençlik insiyatifine çok çok teşekkürler.” diye konuştu. 
Hürriyet ve Yavuz Selim mahallerinin 2B sorunu için TOKİ ve kentsel Dönüşüm formülünün yeniden belirmesi üzerine vatandaşlar toplantı düzenledi. Toplantıya katılan CHP İlçe Başkanı Recep Dursun, vatandaşların işgalci değil hak sahibi olduklarını belirtti.

Gebze’de faaliyet gösteren Giresun Dereliler Derneği, Hürriyet ve Yavuz Selim Mahallelerinin 2B sorunu için bilgilendirme toplantısı düzenledi. Beylikbağı Kültür Merkezi’nde yapılan toplantıda 2 Mahalle sakinleri, tapu sorunlarını konuştular. Toplantıya Hukukçu olması nedeniyle CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun da katıldı. Dursun, 2B sorunuyla ilgili vatandaşlara bilgi verilirken, tapularına nasıl kavuşacaklarına dair açıklamalar yaptı.

VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ

Geçtiğimiz hafta Gebze’de Başbakan yardımcısı Fikri Işık ve TOKİ başkanının da olduğu heyetle yapılan toplantıda kentsel Dönüşüm konusunun ağırlık olarak konuşulması üzerine Hürriyet ve Yavuz Selim sakinleri bir kez daha bir araya geldi. Toplantıya katılan yüzlerce vatandaş konuşmacıları büyük ilgiyle dinlerken, Dernek Başkanları da Tapu sorununu enine boyuna konuştular. CHP İlçe Başkanı Recep dursun, mahalle sakinlerinin işgalci olmadıklarını, hak sahibi olduklarını ifade ederek, “Katılım gösteren Rantsal Dönüşümle Mücadele Platformu dönem sözcüsü ve Cumhuriyet mahallesi muhtarı Sebahattin Günel'e ve platform yöneticilerine, Yavuzselim ve Hürriyet Mahallesi Kentsel Dönüşüm dernekleri başkanları Adnan Civil ve Osman Karaman'a ve yöneticilerine, Dersimliler Derneği başkanı Mustafa Ozan’a, yöre derneklerine ve muhtarlarımıza ve en önemlisi mahalle halkına teşekkürler. Bu toplantıyı düzenleyen Dereliler dernekleri başkan ve yöneticilerine ve gençlik insiyatifine çok çok teşekkürler.” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.