19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Tapu sorununun takipçisiyim!

Gebze 05.02.2019 - 11:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Tapu sorununun takipçisiyim!

Gebze Belediyesi şubat Ayı meclis toplantısında Hürriyet-Yavuz Selim tapu sorunuyla ilgili konuşan Başkan Adnan Köşker, “Tapular vatandaşlarımıza verilecektir. Ben görevde olmasam da bu konuyu sonuna takip edeceğim.”dedi.

Gebze Belediyesi Şubat ayı olağan meclis toplantısı, Adnan Köşker başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda 18 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Şubat ayı meclis gündeminde yer alan yapı Kayıt Belgesi alan 49 adet parselin satışına ilişkin Plan ve bütçe Komisyonu Raporu ve Osman Yılmaz mahallesi 649 ada 252 nolu 135 m² alanlı mükerrer kayıtlı parselin satın alınmasına ilişkin Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu oy birliğiyle kabul edildi. E5 2. Bölge 1/1000 ölçekli uygulama imar planına yapılan itiraza ilişkin  İmar Komisyonu Raporu ve Ulus Mah. 4665 ada 5 nolu parselde plan tadilatına ilişkin İmar Komisyonu Raporu’nun da oy birliğiyle kabul edildiği Gebze Belediyesi Şubat ayı meclisinde gündem de olan teklif maddeleri de görüşülmek üzere ilgili komisyonlara havale edildi. TAPULARI VERECEĞİZ Gündem maddelerinin karara bağlanmasının ardından Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker meclis üyelerinin gündem dışı sorularını yanıtladı. Hürriyet ve Yavuz Selim’de ki tapu konusuyla ilgili konuşan Başkan Köşker, “Tapuları vatandaşlılarımıza vereceğiz. Ben bu konunun sonuna kadar takipçisiyim. Görevde olmasam da tapu meselesini takip edecek ve çözüm için çalışacağız. Bizim vatandaşımıza bu konuda sözümüz var. Türkiye’ de ilk defa Hürriyet ve Yavuz Selim Mahallesi sayesinde yasa çıkarıldı. Hükümetimiz gerekli adımları atmaktadır. “dedi. Gebze Belediyesi Mart ayı meclis toplantısı 4 Mart Pazartesi günü saat 16.00’da gerçekleştirilecek. 
Gebze Belediyesi şubat Ayı meclis toplantısında Hürriyet-Yavuz Selim tapu sorunuyla ilgili konuşan Başkan Adnan Köşker, “Tapular vatandaşlarımıza verilecektir. Ben görevde olmasam da bu konuyu sonuna takip edeceğim.”dedi.

Gebze Belediyesi Şubat ayı olağan meclis toplantısı, Adnan Köşker başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda 18 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Şubat ayı meclis gündeminde yer alan yapı Kayıt Belgesi alan 49 adet parselin satışına ilişkin Plan ve bütçe Komisyonu Raporu ve Osman Yılmaz mahallesi 649 ada 252 nolu 135 m² alanlı mükerrer kayıtlı parselin satın alınmasına ilişkin Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu oy birliğiyle kabul edildi. E5 2. Bölge 1/1000 ölçekli uygulama imar planına yapılan itiraza ilişkin  İmar Komisyonu Raporu ve Ulus Mah. 4665 ada 5 nolu parselde plan tadilatına ilişkin İmar Komisyonu Raporu’nun da oy birliğiyle kabul edildiği Gebze Belediyesi Şubat ayı meclisinde gündem de olan teklif maddeleri de görüşülmek üzere ilgili komisyonlara havale edildi.

TAPULARI VERECEĞİZ

Gündem maddelerinin karara bağlanmasının ardından Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker meclis üyelerinin gündem dışı sorularını yanıtladı. Hürriyet ve Yavuz Selim’de ki tapu konusuyla ilgili konuşan Başkan Köşker, “Tapuları vatandaşlılarımıza vereceğiz. Ben bu konunun sonuna kadar takipçisiyim. Görevde olmasam da tapu meselesini takip edecek ve çözüm için çalışacağız. Bizim vatandaşımıza bu konuda sözümüz var. Türkiye’ de ilk defa Hürriyet ve Yavuz Selim Mahallesi sayesinde yasa çıkarıldı. Hükümetimiz gerekli adımları atmaktadır. “dedi. Gebze Belediyesi Mart ayı meclis toplantısı 4 Mart Pazartesi günü saat 16.00’da gerçekleştirilecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.