Tapular için Ankara’ya gidecek!

Gebze 01.10.2018 - 17:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Tapular için Ankara’ya gidecek!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Hürriyet ve Yavuz Selim Mahalleri için Ankara’ya giderek Çevre ve Şehircilik Bakanı ile görüşecek. Köşker, “Hürriyet ve Yavuz Selim Türkiye’de örnek olacak.”dedi.

Gebze Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis toplantısının birinci oturumu Adnan Köşker başkanlığında gerçekleştirildi. Meclis de 8 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Toplantının gündem maddeleri arasında yer alan Hürriyet ve Yavuz Selim Tapu sorunuyla ilgili CHP Grubunun sorularını yanıtlayan  Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, iki Mahallenin Türkiye’de en güzel yerlerden biri olacağını belirtti. Bugün konuyla ilgili Ankara’ya gideceğini ve Çevre Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile görüşeceğini açıklayan Köşker, “Yavuz Selim  ve Hürriyet Türkiye’de en güzel örnek olacak. Güzel olması için uğraşıyoruz. Tedirgin olacak bir durum yok. Ankara’ya gidip Çevre ve Şehircilik Bakanımızla görüşeceğiz. Bu sorunu çözmek için adım adım gidiyoruz. Önce bu Tapu için Yapı Kayıt meselesini aşmak lazım.”dedi.   YILMAZEL’İN ADI YAŞATILACAK   Öte yandan Mecliste geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Gebze siyasetinin duayen isimlerinden Abdullah Yılmazel de hayırla yad edildi.  Gündem dışı bölümde söz alan CHP Grubu geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden CHP Gebze’nin önemli isimlerinden Abdullah Yılmazel’in adının Belediye Meclis toplantı salonuna verilmesi istedi. CHP Grubunun bu talebine yanıt veren Köşker, isminin yaşatılmasına destek vererek, “Abdullah ağabey değerli bir insandı, hepimizin sevdiği bir isimdi. Beraber çalışıp görev yaptık, isminin yaşatılması noktasında bir çalışmam olacaktır. Burada olur ya da bir parkta olacaktır. Kendisine bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum.”diye konuştu.  Meclis’in Bütçe ve performans değerlendirmesinin yapılacağı ikinci oturumu 9 Ekim saat 15.00’de yapılması kararlaştırıldı.                                                                                                            Kübra AKABALI
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Hürriyet ve Yavuz Selim Mahalleri için Ankara’ya giderek Çevre ve Şehircilik Bakanı ile görüşecek. Köşker, “Hürriyet ve Yavuz Selim Türkiye’de örnek olacak.”dedi.
Gebze Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis toplantısının birinci oturumu Adnan Köşker başkanlığında gerçekleştirildi. Meclis de 8 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Toplantının gündem maddeleri arasında yer alan Hürriyet ve Yavuz Selim Tapu sorunuyla ilgili CHP Grubunun sorularını yanıtlayan  Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, iki Mahallenin Türkiye’de en güzel yerlerden biri olacağını belirtti. Bugün konuyla ilgili Ankara’ya gideceğini ve Çevre Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile görüşeceğini açıklayan Köşker, “Yavuz Selim  ve Hürriyet Türkiye’de en güzel örnek olacak. Güzel olması için uğraşıyoruz. Tedirgin olacak bir durum yok. Ankara’ya gidip Çevre ve Şehircilik Bakanımızla görüşeceğiz. Bu sorunu çözmek için adım adım gidiyoruz. Önce bu Tapu için Yapı Kayıt meselesini aşmak lazım.”dedi.
 
YILMAZEL’İN ADI YAŞATILACAK
 
Öte yandan Mecliste geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Gebze siyasetinin duayen isimlerinden Abdullah Yılmazel de hayırla yad edildi.  Gündem dışı bölümde söz alan CHP Grubu geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden CHP Gebze’nin önemli isimlerinden Abdullah Yılmazel’in adının Belediye Meclis toplantı salonuna verilmesi istedi. CHP Grubunun bu talebine yanıt veren Köşker, isminin yaşatılmasına destek vererek, “Abdullah ağabey değerli bir insandı, hepimizin sevdiği bir isimdi. Beraber çalışıp görev yaptık, isminin yaşatılması noktasında bir çalışmam olacaktır. Burada olur ya da bir parkta olacaktır. Kendisine bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum.”diye konuştu.  Meclis’in Bütçe ve performans değerlendirmesinin yapılacağı ikinci oturumu 9 Ekim saat 15.00’de yapılması kararlaştırıldı.
                                                                                                           Kübra AKABALI
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.