19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Taraftar İsyan Bayrağını Açtı

Spor 01.11.2017 - 17:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Taraftar İsyan Bayrağını Açtı

Beşiktaşlı taraftarlar, bu akşam oynanacak Monaco maçının şifreli kanal yerine TRT'den yayınlanması için sosyal medyada kampanya başlattı.

Türkiye'de tüm gözler bu akşam Vodafone Park'ta oynanacak  Beşiktaş -  Monaco maçına çevrildi. Şampiyonlar Ligi'nde tarih yazan ve 3'te 3 yapan  Beşiktaş  Monaco'yu 40 bin taraftarının desteği ile geçerek gruptan çıkmayı garantilemek istiyor. MAÇI İTALYAN HAKEM YÖNETECEK Saat 20:00'de başlayacak mücadeleyi İtalyan hakem Paolo Tagliavento yönetecek. Tagliavento'nun yardımcılığını  Alessandro Giallatini ve Filippo Meli üstlenecek. Dördüncü hakemliğini  Riccardo Di Fiore'nin yapacağı maçın ilave yardımcı hakemleri ise Massimiliano Irrati ve Antonio Damato olacak. TARAFTARLAR HASHTAG AÇTI: MAÇI TRT YAYINLASIN Beşiktaşlı taraftarlar, Tivibu Spor kanalından şifreli olarak yayınlanacak maç için sosyal medyada kampanya başlattı. "#MaçıTRTYayınlasın" ifadelerine yer veren taraftarlar, TRT'ye birçok mesaj gönderdi. Kısa sürede TT olan paylaşımlardan bazıları şu şekilde:
Beşiktaşlı taraftarlar, bu akşam oynanacak Monaco maçının şifreli kanal yerine TRT'den yayınlanması için sosyal medyada kampanya başlattı.

Türkiye'de tüm gözler bu akşam Vodafone Park'ta oynanacak  Beşiktaş -  Monaco maçına çevrildi. Şampiyonlar Ligi'nde tarih yazan ve 3'te 3 yapan  Beşiktaş  Monaco'yu 40 bin taraftarının desteği ile geçerek gruptan çıkmayı garantilemek istiyor.

MAÇI İTALYAN HAKEM YÖNETECEK

Saat 20:00'de başlayacak mücadeleyi İtalyan hakem Paolo Tagliavento yönetecek. Tagliavento'nun yardımcılığını  Alessandro Giallatini ve Filippo Meli üstlenecek. Dördüncü hakemliğini  Riccardo Di Fiore'nin yapacağı maçın ilave yardımcı hakemleri ise Massimiliano Irrati ve Antonio Damato olacak.

TARAFTARLAR HASHTAG AÇTI: MAÇI TRT YAYINLASIN

Beşiktaşlı taraftarlar, Tivibu Spor kanalından şifreli olarak yayınlanacak maç için sosyal medyada kampanya başlattı. "#MaçıTRTYayınlasın" ifadelerine yer veren taraftarlar, TRT'ye birçok mesaj gönderdi.

Kısa sürede TT olan paylaşımlardan bazıları şu şekilde:






Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.