Taraftar Şaşkın

Spor 01.09.2018 - 09:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Taraftar Şaşkın

Fenerbahçe'yle anlaşma imzalayan Tolga Ciğerci, Instagram hesabındaki Galatasaray'la alakalı bütün fotoğrafları sildi.

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra Fenerbahçe'ye transfer olan Tolga Ciğerci, sarı lacivertlilerle 1+1 yıllık sözleşme imzaladı. 26 yaşındaki futbolcu imza öncesinde ise Instagram hesabındaki tüm fotoğrafları sildi. Galatasaray'a dair tüm paylaşımlarını kaldıran oyuncunun bu hamlesi sarı lacivertli taraftarlar tarafından olumlu karşılanırken sarı kırmızılı futbolseverler ise yapılana anlam veremedi.
Fenerbahçe'yle anlaşma imzalayan Tolga Ciğerci, Instagram hesabındaki Galatasaray'la alakalı bütün fotoğrafları sildi.

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra Fenerbahçe'ye transfer olan Tolga Ciğerci, sarı lacivertlilerle 1+1 yıllık sözleşme imzaladı. 26 yaşındaki futbolcu imza öncesinde ise Instagram hesabındaki tüm fotoğrafları sildi.

Galatasaray'a dair tüm paylaşımlarını kaldıran oyuncunun bu hamlesi sarı lacivertli taraftarlar tarafından olumlu karşılanırken sarı kırmızılı futbolseverler ise yapılana anlam veremedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.