19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

‘’Taraftarımız 12.adam olacak’’

Spor 10.01.2018 - 15:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

‘’Taraftarımız 12.adam olacak’’

AKDEMİR MALTEPE MAÇI ÖNCESİNDE ESKİÇARŞI FAKTÖRÜNE DİKKAT ÇEKTİ:

Gebzespor Teknik Direktörü Mehmet Akdemir, Gebzespor taraftarları büyüklüğünü Maltepespor maçında bir kez daha göstererek kendileri için 12.adam olacaklarını söyledi. Gebzespor Teknik Direktörü Mehmet Akdemir, Maltepespor karşılaşması öncesinde değerlendirmelerde bulundu. Kazanmak için sahaya çıkacaklarını kaydeden Akdemir, saha ve seyirci avantajını iyi kullanarak Maltepespor’u yarışta saf dışı bırakmadık istediklerini kaydetti. Akdemir yaptığı açıklamada şöyle konuştu: ‘’FUTBOLCULARIMIZ MAÇIN ÖNEMİNİN FARKINDALAR’’ ‘’ Mental anlamda bir şeyleri anlatma gereği duyulmayan bir maça çıkacağız. Futbolcularımız maçın öneminin farkındalar. Kazandığımız taktirde lig bizim için bitmeyecek ama rakibimizi yarışta saf dışı bırakırız. Ayağımıza kadar gelen fırsatı değerlendirip Maltepespor maçını kazanmak istiyoruz. Tek amacımız grubu lider bitirmek. Gebzespor guru lider bitirirse Play-Off’taki şampiyonluk şansımız bana göre yüzde 75’’şeklinde konuştu. AKDEMİR: TARAFTARIMIZA 3 PUAN HEDİYE ETMEK İSTİYORUZ Kendileri adına maçın kilidinin taraftar faktörü olduğunu vurgulayan Teknik Direktör Mehmet Akdemir, Eskiçarşı’nın kendileri için 12.adam olduğunu söyledi. Taraftar gücünü arkalarına alarak sahaya çıkacaklarını kaydeden Akdemir, ‘’Gebzespor taraftarı büyüklüğünü Maltepespor maçında bir kez daha gösterecektir. Bizim en büyük gücümüz taraftarımız. Pazar günü Allah’ın izniyle taraftarlarımıza 3 puan hediye etmek istiyoruz’’dedi.
AKDEMİR MALTEPE MAÇI ÖNCESİNDE ESKİÇARŞI FAKTÖRÜNE DİKKAT ÇEKTİ:

Gebzespor Teknik Direktörü Mehmet Akdemir, Gebzespor taraftarları büyüklüğünü Maltepespor maçında bir kez daha göstererek kendileri için 12.adam olacaklarını söyledi.

Gebzespor Teknik Direktörü Mehmet Akdemir, Maltepespor karşılaşması öncesinde değerlendirmelerde bulundu. Kazanmak için sahaya çıkacaklarını kaydeden Akdemir, saha ve seyirci avantajını iyi kullanarak Maltepespor’u yarışta saf dışı bırakmadık istediklerini kaydetti. Akdemir yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

‘’FUTBOLCULARIMIZ MAÇIN ÖNEMİNİN FARKINDALAR’’

‘’ Mental anlamda bir şeyleri anlatma gereği duyulmayan bir maça çıkacağız. Futbolcularımız maçın öneminin farkındalar. Kazandığımız taktirde lig bizim için bitmeyecek ama rakibimizi yarışta saf dışı bırakırız. Ayağımıza kadar gelen fırsatı değerlendirip Maltepespor maçını kazanmak istiyoruz. Tek amacımız grubu lider bitirmek. Gebzespor guru lider bitirirse Play-Off’taki şampiyonluk şansımız bana göre yüzde 75’’şeklinde konuştu.

AKDEMİR: TARAFTARIMIZA 3 PUAN HEDİYE ETMEK İSTİYORUZ

Kendileri adına maçın kilidinin taraftar faktörü olduğunu vurgulayan Teknik Direktör Mehmet Akdemir, Eskiçarşı’nın kendileri için 12.adam olduğunu söyledi. Taraftar gücünü arkalarına alarak sahaya çıkacaklarını kaydeden Akdemir, ‘’Gebzespor taraftarı büyüklüğünü Maltepespor maçında bir kez daha gösterecektir. Bizim en büyük gücümüz taraftarımız. Pazar günü Allah’ın izniyle taraftarlarımıza 3 puan hediye etmek istiyoruz’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.