19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Tarhan: Birlikte Yaparız

Darıca 02.06.2018 - 10:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Tarhan: Birlikte Yaparız

Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan seçim çalışmaları kapsamında Sivil Toplum Kuruluşları, Dernekler, Mahalle Muhtarları ve Esnaf ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.

Tarhan, “ Türkiye Büyük Millet Meclisinde, Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonuna hangi yasa gelirse gelsin öncelikle Sivil Toplum Örgütlerinden görüş alarak çalışmaya özen gösteriyorum. İşin mutfağı olan Ticaret Odası gibi önemli Kuruluşların görüşlerini, onların sesini Meclise taşıyorum ki yapılacak yasa vatandaşa daha faydalı olsun. Biz biliriz anlayışıyla değil, Birlikte yaparız anlayışıyla üretmek her zaman vatandaşın yararına sonuçlar doğurmuştur” dedi. İKTİDAR OLACAĞIZ HEM EKONOMİ HEM VATANDAŞ RAHAT NEFES ALACAK Tarhan, “Vatandaşın artık tahammülü kalmadı. Türkiyenin 440 Milyar Doların üzerinde borcu var. Akaryakıta gelen zamları seçimler nedeniyle ÖTV’den düşerek rakamlara yansıtmıyorlar. Türk Lirası her gün değer kaybediyor. Ülkenin içine düştüğü durumu doğru planlanmış bir ekonomi ile düzeltebiliriz. İktidar olacağız ve acil kalkınma planlarıyla vatandaşımızı prangalarından kurtaracağız” dedi. SOKAĞIN EKONOMİSİ SARAYDAN GÖRÜNMÜYOR Tarhan, “ Vatandaşın derdini anlamak için onunla iç içe olmak aynı ekmeği bölüşmek gerekir. Binlerce korumayla gezerken, Cuma Namazına 15 koruma arabasıyla giderken vatandaşın derdinide ekonomisini de unuttular. Artık zamanı geldi, Ekonomiyi tüketen bir iktidarın ayakta kalma şansı yoktur. Millet İçin Geliyoruz” dedi
Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan seçim çalışmaları kapsamında Sivil Toplum Kuruluşları, Dernekler, Mahalle Muhtarları ve Esnaf ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.

Tarhan, “ Türkiye Büyük Millet Meclisinde, Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonuna hangi yasa gelirse gelsin öncelikle Sivil Toplum Örgütlerinden görüş alarak çalışmaya özen gösteriyorum. İşin mutfağı olan Ticaret Odası gibi önemli Kuruluşların görüşlerini, onların sesini Meclise taşıyorum ki yapılacak yasa vatandaşa daha faydalı olsun. Biz biliriz anlayışıyla değil, Birlikte yaparız anlayışıyla üretmek her zaman vatandaşın yararına sonuçlar doğurmuştur” dedi.

İKTİDAR OLACAĞIZ HEM EKONOMİ HEM VATANDAŞ RAHAT NEFES ALACAK

Tarhan, “Vatandaşın artık tahammülü kalmadı. Türkiyenin 440 Milyar Doların üzerinde borcu var. Akaryakıta gelen zamları seçimler nedeniyle ÖTV’den düşerek rakamlara yansıtmıyorlar. Türk Lirası her gün değer kaybediyor. Ülkenin içine düştüğü durumu doğru planlanmış bir ekonomi ile düzeltebiliriz.
İktidar olacağız ve acil kalkınma planlarıyla vatandaşımızı prangalarından kurtaracağız” dedi.

SOKAĞIN EKONOMİSİ SARAYDAN GÖRÜNMÜYOR

Tarhan, “ Vatandaşın derdini anlamak için onunla iç içe olmak aynı ekmeği bölüşmek gerekir. Binlerce korumayla gezerken, Cuma Namazına 15 koruma arabasıyla giderken vatandaşın derdinide ekonomisini de unuttular. Artık zamanı geldi, Ekonomiyi tüketen bir iktidarın ayakta kalma şansı yoktur. Millet İçin Geliyoruz” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.