19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

TARHAN “BİZİM MÜCADELEMİZ, EVET’E MAHKÛM OLANLARIN ÖZGÜRLÜĞÜ İÇİN”

Çayırova 12.02.2017 - 18:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

TARHAN “BİZİM MÜCADELEMİZ, EVET’E MAHKÛM OLANLARIN ÖZGÜRLÜĞÜ İÇİN”

Kocaeli’nde CHP’nin “TEK ADAM REJİMİ’NE HAYIR” programını engellemeye çalışıldı. CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Kocaeli Milletvekilleri Tahsin Tarhan ile Haydar Akar’ın katılımcı olduğu program, Çayırova Belediyesi’nin öne sürdüğü, ses sistemi ve elektrik kesintisi gibi bahaneler ile engellenmeye çalışıldı. 18 Ocak’ta izinleri alınan ve yasal bildirimleri yapılan programın yapılacağı Çayırova Belediye Salonu, ses sisteminin arızalı olduğu ve elektriklerin kesik olduğu ileri sürülerek engellenmek istendi.  “HAYIR” KORKUSU! CHP Çayırova İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen "TEK ADAM REJİMİNE HAYIR" programının yapılacağı Çayırova Belediye Salonu’nun kullandırılmaması üzerine CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan bir basın açıklaması yaptı. Yaptığı açıklamada Tarhan şunları söyledi; “Tek Adam Rejimine Hayır” programı için İstanbul Milletvekilimiz Mahmut Tanal, PM Üyemiz, Milletvekilimiz Haydar Akar, İlçe Başkanımız Selahattin Kaya, İlçe Örgütümüz, partililerimiz ve vatandaşlarımızla birlikte geldiğimiz Çayırova Belediyesi Toplantı Salonuna, Belediyenin elektrikler kesik ambargosu ile alınmadık. Çayırova İlçe Başkanlığımız düzenlediği bu program için daha önceden Çayırova Belediyesi'nden tüm izinleri almış olmasına rağmen, Belediyenin bu yaklaşımı kimlere biat ettiğini açıkça ortaya koymuştur. Bugün Çayırova Belediyesi halkın kararından korkup, tek adamların himayesi ve direktifinde demokrasiyi çiğnemiştir. Her ne olursa olsun baskılar bizi yıldıramaz... Korkmuyoruz! Yılmıyoruz! Sinmiyoruz! Bizim mücadelemiz, “evet”e mahkûm olanların özgürlüğü için! Bu soğukta bizleri yalnız bırakmayıp alanları dolduran kendi egemenliği için HAYIR diyen, tek adamlardan korkmayan Çayırova halkı HAYIR diyor. HAYIR'lı kararlar birilerini korkutuyorsa, milletçe HAYIR'lı yoldayız.” Dedi.  

Kocaeli’nde CHP’nin “TEK ADAM REJİMİ’NE HAYIR” programını engellemeye çalışıldı. CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Kocaeli Milletvekilleri Tahsin Tarhan ile Haydar Akar’ın katılımcı olduğu program, Çayırova Belediyesi’nin öne sürdüğü, ses sistemi ve elektrik kesintisi gibi bahaneler ile engellenmeye çalışıldı. 18 Ocak’ta izinleri alınan ve yasal bildirimleri yapılan programın yapılacağı Çayırova Belediye Salonu, ses sisteminin arızalı olduğu ve elektriklerin kesik olduğu ileri sürülerek engellenmek istendi.

 “HAYIR” KORKUSU!

CHP Çayırova İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen "TEK ADAM REJİMİNE HAYIR" programının yapılacağı Çayırova Belediye Salonu’nun kullandırılmaması üzerine CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan bir basın açıklaması yaptı. Yaptığı açıklamada Tarhan şunları söyledi; “Tek Adam Rejimine Hayır” programı için İstanbul Milletvekilimiz Mahmut Tanal, PM Üyemiz, Milletvekilimiz Haydar Akar, İlçe Başkanımız Selahattin Kaya, İlçe Örgütümüz, partililerimiz ve vatandaşlarımızla birlikte geldiğimiz Çayırova Belediyesi Toplantı Salonuna, Belediyenin elektrikler kesik ambargosu ile alınmadık. Çayırova İlçe Başkanlığımız düzenlediği bu program için daha önceden Çayırova Belediyesi'nden tüm izinleri almış olmasına rağmen, Belediyenin bu yaklaşımı kimlere biat ettiğini açıkça ortaya koymuştur. Bugün Çayırova Belediyesi halkın kararından korkup, tek adamların himayesi ve direktifinde demokrasiyi çiğnemiştir. Her ne olursa olsun baskılar bizi yıldıramaz... Korkmuyoruz! Yılmıyoruz! Sinmiyoruz! Bizim mücadelemiz, “evet”e mahkûm olanların özgürlüğü için! Bu soğukta bizleri yalnız bırakmayıp alanları dolduran kendi egemenliği için HAYIR diyen, tek adamlardan korkmayan Çayırova halkı HAYIR diyor. HAYIR'lı kararlar birilerini korkutuyorsa, milletçe HAYIR'lı yoldayız.” Dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.