Tarhan: “Büyükakın, Önce Kocaeli’yi Tanısın!”

Kocaeli 03.12.2018 - 10:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Tarhan: “Büyükakın, Önce Kocaeli’yi Tanısın!”

AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın yaptığı basın toplantısında “Hak ve batıl mücadelesi veriyoruz. Şu anda bu kalenin temsilcisi Cumhurbaşkanımızdır. Bu kale yıkılırsa ümmet yıkılır” şeklinde açıklamada bulunmuştu. Bu açıklamaya istinaden CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan açıklama yaparak Büyükakın’ı kınadı. Tarhan yaptığı açıklamada, “Sayın Büyükakın, keşke Türkiye’nin taşıyıcı kolonu olan Kocaeli’nin sorunlarıyla ilgili bir proje üreterek basının karşısına geçseydi, Kocaeli’nin demografik yapısını bilmeden, Cumhurbaşkanının popülaritesine sığınarak seçim kazanacağını düşünüyorsa büyük bir hayal içerisindedir” dedi ÖNCE KOCAELİ’Yİ TANISIN Tarhan, “Sayın Büyükakın önce Kocaeli’yi tanısın, Nicomedia’dan günümüze bir araştırsın, sanayi, liman, tarım, emekçi kenti olan, tarihsel bir misyona sahip olan, hazineye en çok katkı sağlayıp en az yatırımı alan bu cefakar kentin sorunlarını öğrensin. Biz Kocaeli’de idiası olan, kentimizin refah seviyesini yukarılara taşıyacak, vatandaşın sorunlarına çözüm üretecek, kentimizi marka haline getirecek siyasetçileri görmek istiyoruz. Proje üretmeden, icraat yapmadan, vatandaşın ekonomik krizi iliklerine kadar htiği bir dönemde, dini duyguları suiistimal ederek, hiç kimse “ümmet, millet” laflarıyla vatandaşı kandırmaya çalışmasın” dedi ESKİDEN YAPTIĞI HATALARI ÇOK İYİ BİLİYORUZ, GEREKİRSE HATIRLATIRIZ Tarhan, “Sayın Büyükakın’ın açıklamaları her ne kadar bilimden, teknolojiden, sanayiden, modern belediyecilik anlayışından uzak olsa da biz onun geçmişte yaptığı hataları, kimlerle aynı menzile yürüdüğünü dile getirmiyoruz. Çünkü yerel siyasete yeni giren bir arkadaşımız. Ancak artık bu şehrin bir siyasetçisi. Kendisinin bir yerlere selam göndermek için, birilerine yaranmak için yaptığı açıklamaların tekrarlanmayacağını umuyorum. Eskiden yaptığı hataları çok iyi biliyoruz. Gerekirse hatırlatır, kimlere yaranmak için yapılan yanlışların bu millete nelere mâl olduğunu halkımıza anlatmaktan çekinmeyiz. Bu kentte vatandaşa hizmet değer bulur, başka bir şey değil” dedi.

AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın yaptığı basın toplantısında “Hak ve batıl mücadelesi veriyoruz. Şu anda bu kalenin temsilcisi Cumhurbaşkanımızdır. Bu kale yıkılırsa ümmet yıkılır” şeklinde açıklamada bulunmuştu. Bu açıklamaya istinaden CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan açıklama yaparak Büyükakın’ı kınadı. Tarhan yaptığı açıklamada, “Sayın Büyükakın, keşke Türkiye’nin taşıyıcı kolonu olan Kocaeli’nin sorunlarıyla ilgili bir proje üreterek basının karşısına geçseydi, Kocaeli’nin demografik yapısını bilmeden, Cumhurbaşkanının popülaritesine sığınarak seçim kazanacağını düşünüyorsa büyük bir hayal içerisindedir” dedi

ÖNCE KOCAELİ’Yİ TANISIN

Tarhan, “Sayın Büyükakın önce Kocaeli’yi tanısın, Nicomedia’dan günümüze bir araştırsın, sanayi, liman, tarım, emekçi kenti olan, tarihsel bir misyona sahip olan, hazineye en çok katkı sağlayıp en az yatırımı alan bu cefakar kentin sorunlarını öğrensin. Biz Kocaeli’de idiası olan, kentimizin refah seviyesini yukarılara taşıyacak, vatandaşın sorunlarına çözüm üretecek, kentimizi marka haline getirecek siyasetçileri görmek istiyoruz. Proje üretmeden, icraat yapmadan, vatandaşın ekonomik krizi iliklerine kadar htiği bir dönemde, dini duyguları suiistimal ederek, hiç kimse “ümmet, millet” laflarıyla vatandaşı kandırmaya çalışmasın” dedi

ESKİDEN YAPTIĞI HATALARI ÇOK İYİ BİLİYORUZ, GEREKİRSE HATIRLATIRIZ

Tarhan, “Sayın Büyükakın’ın açıklamaları her ne kadar bilimden, teknolojiden, sanayiden, modern belediyecilik anlayışından uzak olsa da biz onun geçmişte yaptığı hataları, kimlerle aynı menzile yürüdüğünü dile getirmiyoruz. Çünkü yerel siyasete yeni giren bir arkadaşımız. Ancak artık bu şehrin bir siyasetçisi. Kendisinin bir yerlere selam göndermek için, birilerine yaranmak için yaptığı açıklamaların tekrarlanmayacağını umuyorum. Eskiden yaptığı hataları çok iyi biliyoruz. Gerekirse hatırlatır, kimlere yaranmak için yapılan yanlışların bu millete nelere mâl olduğunu halkımıza anlatmaktan çekinmeyiz. Bu kentte vatandaşa hizmet değer bulur, başka bir şey değil” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.