Tarhan, çiftçileri gündeme taşıdı!

Kocaeli 15.02.2018 - 14:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Tarhan, çiftçileri gündeme taşıdı!

Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Tarım Kredi Kooperatifine borçlarını ödeyemeyen çiftçilerin sorunlarını Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine taşıdı. Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, "Üretimin temeli çiftçidir. Borcu yüzünden traktörünü satan çiftlerimiz, kan ağlıyor" dedi.

Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Tarım Kredi Kooperatifine borçlarını ödeyemeyen çiftçilerin sorunlarını Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine taşıdı. Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, "Üretimin temeli çiftçidir. Borcu yüzünden traktörünü satan çiftlerimiz, kan ağlıyor"  dedi. Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Tarım Kredi Kooperatifine borçlarını ödeyemeyen çiftçilerin sorunlarını Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine taşıdı. Tahsin Tarhan, “Maalesef Türk Çiftçisi cumhuriyet tarihinin en zor zamanını yaşıyor. Teknesi, yatı olan mazotu düşük fiyattan alırken, traktörüne mazot alıp tarlasını ekmek isteyen çiftçimiz dünyanın en pahalı benzinini kullanmak zorunda kalıyor. Üretim başlangıcı toprakla olur, ekerek, ürün toplayarak olur. Maalesef iktidarın çiftçilerimizin dertlerine çare olma gibi bir düşüncesi yok. TARIM KREDİ KOOPERATİFİNE BORÇSUZ ÇİFTÇİ YOK Tarhan, “Tarım Kredi Kooperatifine borçsuz Çiftçilerimiz kalmamış durumda. Çiftçi mahsulünü satamadığı gibi borcunu da ödeyemiyor. Kocaeli’de İstatistik Kurumu verilerine göre 2002 yılından bugüne kadar her geçen gün borçlu çiftçi sayısı artmış. İktidar Türk Çiftçisi yaşasın istiyorsa, acilen çiftçilerimizin üzerindeki faiz belasını kaldırıp, anapara üzerinden yapılandırma yöntemini uygulamaya sokmalıdır" dedi. 
Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Tarım Kredi Kooperatifine borçlarını ödeyemeyen çiftçilerin sorunlarını Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine taşıdı. Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, "Üretimin temeli çiftçidir. Borcu yüzünden traktörünü satan çiftlerimiz, kan ağlıyor" dedi.

Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Tarım Kredi Kooperatifine borçlarını ödeyemeyen çiftçilerin sorunlarını Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine taşıdı. Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, "Üretimin temeli çiftçidir. Borcu yüzünden traktörünü satan çiftlerimiz, kan ağlıyor"  dedi.

Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Tarım Kredi Kooperatifine borçlarını ödeyemeyen çiftçilerin sorunlarını Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine taşıdı. Tahsin Tarhan, “Maalesef Türk Çiftçisi cumhuriyet tarihinin en zor zamanını yaşıyor. Teknesi, yatı olan mazotu düşük fiyattan alırken, traktörüne mazot alıp tarlasını ekmek isteyen çiftçimiz dünyanın en pahalı benzinini kullanmak zorunda kalıyor. Üretim başlangıcı toprakla olur, ekerek, ürün toplayarak olur. Maalesef iktidarın çiftçilerimizin dertlerine çare olma gibi bir düşüncesi yok.

TARIM KREDİ KOOPERATİFİNE BORÇSUZ ÇİFTÇİ YOK

Tarhan, “Tarım Kredi Kooperatifine borçsuz Çiftçilerimiz kalmamış durumda. Çiftçi mahsulünü satamadığı gibi borcunu da ödeyemiyor. Kocaeli’de İstatistik Kurumu verilerine göre 2002 yılından bugüne kadar her geçen gün borçlu çiftçi sayısı artmış. İktidar Türk Çiftçisi yaşasın istiyorsa, acilen çiftçilerimizin üzerindeki faiz belasını kaldırıp, anapara üzerinden yapılandırma yöntemini uygulamaya sokmalıdır" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.