19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Tarhan’dan Darıca turu!

Darıca 30.12.2018 - 18:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Tarhan’dan Darıca turu!

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, dün Darıca’da temaslarda bulundu.

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, dün Darıca’da temaslarda bulundu. Tarhan, beraberinde Belediye Başkan Adayı Yakup Törk ile birlikte bir dizi temaslarda bulunan Tarhan, Darıca’nın nabzını tuttu. İlçe Başkanlığı’nda yapılan kısa bir değerlendirme toplantısıyla Darıca programına başlayan Tarhan ilk olarak, “Kasım ayında Kuzey Marmara Otoyolu Gebze Tavşanlı mevkiinde inşaatı devam eden viyadükte meydana gelen göçükte enkaz altında kalarak hayatını kaybeden emekçilerimizden Merhum Mehmet Sıddık Canpolat’ın Darıca İlçemizde yaşayan ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Tarhan, “Emekçi kardeşim Mehmet Canpolat’a bir kez daha Allah’tan rahmet, Canpolat ailesine sabırlar diliyorum.” dedi. TAZİYE VE TEMSİLCİLİK ZİYARETLERİ Daha sonra Iğdır’ın Aralık ilçesinde zırhlı aracın devrilmesi sonucu şehit olan Uzman Onbaşı Yakup Gitmez’in, Darıca İlçemizdeki baba evine taziye ziyaretinde bulunan Tarhan,  son olarak Kazım Karabekir Mahallesi Seçim Koordinasyon Merkezi ve Yalı-Yeni-Zincirlikuyu-Cami Mahalleleri Temsilciliklerini ziyaret ederek yerel seçim çalışmaları üzerine karşılıklı değerlendirmelerde bulundu.
CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, dün Darıca’da temaslarda bulundu.

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, dün Darıca’da temaslarda bulundu. Tarhan, beraberinde Belediye Başkan Adayı Yakup Törk ile birlikte bir dizi temaslarda bulunan Tarhan, Darıca’nın nabzını tuttu. İlçe Başkanlığı’nda yapılan kısa bir değerlendirme toplantısıyla Darıca programına başlayan Tarhan ilk olarak, “Kasım ayında Kuzey Marmara Otoyolu Gebze Tavşanlı mevkiinde inşaatı devam eden viyadükte meydana gelen göçükte enkaz altında kalarak hayatını kaybeden emekçilerimizden Merhum Mehmet Sıddık Canpolat’ın Darıca İlçemizde yaşayan ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Tarhan, “Emekçi kardeşim Mehmet Canpolat’a bir kez daha Allah’tan rahmet, Canpolat ailesine sabırlar diliyorum.” dedi.

TAZİYE VE TEMSİLCİLİK ZİYARETLERİ

Daha sonra Iğdır’ın Aralık ilçesinde zırhlı aracın devrilmesi sonucu şehit olan Uzman Onbaşı Yakup Gitmez’in, Darıca İlçemizdeki baba evine taziye ziyaretinde bulunan Tarhan,  son olarak Kazım Karabekir Mahallesi Seçim Koordinasyon Merkezi ve Yalı-Yeni-Zincirlikuyu-Cami Mahalleleri Temsilciliklerini ziyaret ederek yerel seçim çalışmaları üzerine karşılıklı değerlendirmelerde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.