19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Tarhan’dan sergi ziyareti!

Kocaeli 15.05.2019 - 11:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Tarhan’dan sergi ziyareti!

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, İzmit’te Gar Binası’nda Heykel Sanatçısı Seydi Çelik ve Fotoğraf Sanatçısı Erdem Arcan tarafından hazırlanan “Doğanın Dili” adlı sergiyi ziyaret etti. Ziyaretinde Tarhan’a, CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar ve İlçe yöneticisi Dalistan Filiz de eşlik etti. SANATIN VE SANATÇININ HER ZAMAN YANINDAYIZ Sanata destek vermek için sergide bulunduklarını ifade eden Milletvekili Tarhan, “Değerli arkadaşımız Erdem Arcan ve Seydi Çelik’in uzun zaman emek verdikleri eserleri bugün, bu sergi vesilesi ile görmekten memnuniyet duydum. Toprağa, taşa elleri ile yeniden hayat veren heykel sanatçımız Seydi Çelik ve öğrencilerini tebrik ediyorum. Kocaeli’nde böyle bir serginin açılmasına öncülük ettikleri ve aynı yoldan başkalarının da ilerlemesi için vesile oldukları için ayrıca teşekkür ediyorum. Sanatın ve sanatçının her zaman yanındayız ” dedi. KENDİSİ DE FOTOĞRAF SANATÇISI Fotoğraf merakı bilinen ve kendi fotoğraflarını topladığı iki kitabı da bulunan Tarhan konuşmasını, “Fotoğraf benim de ilgi alanım olduğu için sergideki fotoğrafları özellikle inceledim. 5 yıllık bir sürede çekilmiş, özenle seçilmiş fotoğraflar. Erdem arkadaşımız doğanın sanatını kendi sanatı ile birleştirmiş. Hak ettiği ilgiyi görmesini diliyorum, yolu açık olsun” diyerek tamamladı.

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, İzmit’te Gar Binası’nda Heykel Sanatçısı Seydi Çelik ve Fotoğraf Sanatçısı Erdem Arcan tarafından hazırlanan “Doğanın Dili” adlı sergiyi ziyaret etti. Ziyaretinde Tarhan’a, CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar ve İlçe yöneticisi Dalistan Filiz de eşlik etti.

SANATIN VE SANATÇININ HER ZAMAN YANINDAYIZ

Sanata destek vermek için sergide bulunduklarını ifade eden Milletvekili Tarhan, “Değerli arkadaşımız Erdem Arcan ve Seydi Çelik’in uzun zaman emek verdikleri eserleri bugün, bu sergi vesilesi ile görmekten memnuniyet duydum. Toprağa, taşa elleri ile yeniden hayat veren heykel sanatçımız Seydi Çelik ve öğrencilerini tebrik ediyorum. Kocaeli’nde böyle bir serginin açılmasına öncülük ettikleri ve aynı yoldan başkalarının da ilerlemesi için vesile oldukları için ayrıca teşekkür ediyorum. Sanatın ve sanatçının her zaman yanındayız ” dedi.

KENDİSİ DE FOTOĞRAF SANATÇISI

Fotoğraf merakı bilinen ve kendi fotoğraflarını topladığı iki kitabı da bulunan Tarhan konuşmasını, “Fotoğraf benim de ilgi alanım olduğu için sergideki fotoğrafları özellikle inceledim. 5 yıllık bir sürede çekilmiş, özenle seçilmiş fotoğraflar. Erdem arkadaşımız doğanın sanatını kendi sanatı ile birleştirmiş. Hak ettiği ilgiyi görmesini diliyorum, yolu açık olsun” diyerek tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.