Tarhan, Darıca’da esnafla buluştu!

Darıca 01.02.2019 - 12:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Tarhan, Darıca’da esnafla buluştu!

Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne verilen arada her gün farklı bir seçim bölgesinde çalışmalarına devam eden Tahsin Tarhan dün Darıca’da Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Sivil Toplum Örgütlerini ziyaret etti.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne verilen arada her gün farklı bir seçim bölgesinde çalışmalarına devam eden Tahsin Tarhan dün Darıca’da Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Sivil Toplum Örgütlerini ziyaret etti. İyi Parti örgütüyle de bir araya gelen Tarhan “Vatandaşın dertlerini biliyoruz, Çözüm olmaya geliyoruz” dedi. CHP EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILANLARIN YANINDA Darıca seçim irtibat bürosunda Emeklilikte Yaşa Takılanlarla bir araya gelen Tahsin Tarhan, “Hiç kimse erken emeklilik istemiyor, emeklilik halkını istiyor, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bu konuyu defalarca gündeme getirdik, ancak iktidarın oylarıyla kabul edilmedi. Pazar günü saat 14.00’da Sakarya Milletvekilimiz Engin Özkoç ile birlikte Gebze’de yapılacak olan EYT Toplantısında da vatandaşlarımızla birlikte olacağız ESNAF SİFTAH YAPMADAN KEPENK KAPATIYOR Tahsin Tarhan, “Esnaf siftah yapamadan kepenk kapatır hale geldi, sattığından kar etmeyi bırakın dükkanının kirasını ödeyemiyor. Bu şartlar altında yerel seçimlere gidiyoruz. Özellikle Kocaeli de belediyecilik anlayışının değişmesi gerekmektedir. Bunun için ittifak için olduğumuz İyi Parti ile birlikte en iyi projelerimizle hazırlanarak vatandaşlarımız içi gece gündüz demeden çalışacağız.” dedi
Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne verilen arada her gün farklı bir seçim bölgesinde çalışmalarına devam eden Tahsin Tarhan dün Darıca’da Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Sivil Toplum Örgütlerini ziyaret etti.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne verilen arada her gün farklı bir seçim bölgesinde çalışmalarına devam eden Tahsin Tarhan dün Darıca’da Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Sivil Toplum Örgütlerini ziyaret etti. İyi Parti örgütüyle de bir araya gelen Tarhan “Vatandaşın dertlerini biliyoruz, Çözüm olmaya geliyoruz” dedi.

CHP EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILANLARIN YANINDA

Darıca seçim irtibat bürosunda Emeklilikte Yaşa Takılanlarla bir araya gelen Tahsin Tarhan, “Hiç kimse erken emeklilik istemiyor, emeklilik halkını istiyor, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bu konuyu defalarca gündeme getirdik, ancak iktidarın oylarıyla kabul edilmedi. Pazar günü saat 14.00’da Sakarya Milletvekilimiz Engin Özkoç ile birlikte Gebze’de yapılacak olan EYT Toplantısında da vatandaşlarımızla birlikte olacağız

ESNAF SİFTAH YAPMADAN KEPENK KAPATIYOR

Tahsin Tarhan, “Esnaf siftah yapamadan kepenk kapatır hale geldi, sattığından kar etmeyi bırakın dükkanının kirasını ödeyemiyor. Bu şartlar altında yerel seçimlere gidiyoruz. Özellikle Kocaeli de belediyecilik anlayışının değişmesi gerekmektedir. Bunun için ittifak için olduğumuz İyi Parti ile birlikte en iyi projelerimizle hazırlanarak vatandaşlarımız içi gece gündüz demeden çalışacağız.” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.