19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Tarhan; “Darıca’da Yol, İktidar Yolu!”

Darıca 29.12.2017 - 12:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Tarhan; “Darıca’da Yol, İktidar Yolu!”

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Darıca İlçe Başkanlığı’nın haftalık olağan yönetim kurulu toplantısına katıldı.

Geçtiğimiz gerçekleşen kongrenin ardından güven tazeleyen ve yeni dönem CHP Darıca İlçe Başkanı görevini sürdüren Yakup Törk, geçtiğimiz gün yönetimini topladı. Gerçekleşen haftalık olağan yönetim kurulu toplantısına CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan da katılarak partililere yönelik bir konuşma yaptı. CHP’li Tarhan, “Ülkemize olan sorumluluklarımızın farkında, daha azimli, inançlı 2019’a hazırlanacağız. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarıyla bu ülkeye demokrasi şöleni yaşayacak. Sen, ben, o demeden, tüm halkımızla birlikte çalışıp güzel günleri göreceğiz.  CHP Darıca İlçe Örgütümüzü ziyaret ederek yeni yönetimimize hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Yolumuz iktidar yoludur.” dedi. Milletvekili Tarhan’dan sonra konuşan CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, “Sayın milletvekilimiz Tahsin Tarhan’a teşekkürlerimi iletiyorum.     CHP DARICA’DA BELEDİYEYİ ALACAK Yönetim kurulu toplantımıza katılarak bizleri onurlandırdı. İlçe başkanlığımın ikinci döneminde güzel projelere imza atacağım. CHP Darıca’da belediye başkanlığını alacak.” diye konuştu. Gerçekleşen toplantıda son olarak CHP Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aydın Işık konuştu, Başkan Işık konuşmasında, “Milletvekilimiz Sayın Tahsin Tarhan yönetim kurulu toplantımıza katılarak bizleri onurlandırdı. Yeni yönetim kurulumuza tebriklerini ileten ve değerli görüşlerini bizimle paylaşan Vekilimize ziyaretinden dolayı teşekkür ederiz. Biz gençlerin siyasette önünü açtıkları için önce milletvekilime daha sonra da bizden desteklerini esirgemeyen ilçe başkanımıza teşekkürlerimizi sunuyorum.” ifadelerine yer verdi. 
CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Darıca İlçe Başkanlığı’nın haftalık olağan yönetim kurulu toplantısına katıldı.

Geçtiğimiz gerçekleşen kongrenin ardından güven tazeleyen ve yeni dönem CHP Darıca İlçe Başkanı görevini sürdüren Yakup Törk, geçtiğimiz gün yönetimini topladı. Gerçekleşen haftalık olağan yönetim kurulu toplantısına CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan da katılarak partililere yönelik bir konuşma yaptı. CHP’li Tarhan, “Ülkemize olan sorumluluklarımızın farkında, daha azimli, inançlı 2019’a hazırlanacağız. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarıyla bu ülkeye demokrasi şöleni yaşayacak. Sen, ben, o demeden, tüm halkımızla birlikte çalışıp güzel günleri göreceğiz.  CHP Darıca İlçe Örgütümüzü ziyaret ederek yeni yönetimimize hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Yolumuz iktidar yoludur.” dedi. Milletvekili Tarhan’dan sonra konuşan CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, “Sayın milletvekilimiz Tahsin Tarhan’a teşekkürlerimi iletiyorum.

 

 

CHP DARICA’DA BELEDİYEYİ ALACAK

Yönetim kurulu toplantımıza katılarak bizleri onurlandırdı. İlçe başkanlığımın ikinci döneminde güzel projelere imza atacağım. CHP Darıca’da belediye başkanlığını alacak.” diye konuştu. Gerçekleşen toplantıda son olarak CHP Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aydın Işık konuştu, Başkan Işık konuşmasında, “Milletvekilimiz Sayın Tahsin Tarhan yönetim kurulu toplantımıza katılarak bizleri onurlandırdı. Yeni yönetim kurulumuza tebriklerini ileten ve değerli görüşlerini bizimle paylaşan Vekilimize ziyaretinden dolayı teşekkür ederiz. Biz gençlerin siyasette önünü açtıkları için önce milletvekilime daha sonra da bizden desteklerini esirgemeyen ilçe başkanımıza teşekkürlerimizi sunuyorum.” ifadelerine yer verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.