TARHAN: "EGEMENLİĞİMİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ"

Kocaeli 11.04.2017 - 15:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

TARHAN: "EGEMENLİĞİMİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ"

CHP Genel başkanı kemal Kılıçdaroğlu’nun Kocaeli buluşmasını, Milletvekili Tahsin Tarhan değerlendirdi. Tarhan Referanduma dair, “Tıpkı bir annenin evladına sahip çıktığı gibi egemenliğimize sahip çıkacağız.”dedi.

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kocaeli ziyaretlerini değerlendirdi. Önceki gün Kocaeli’ye gelerek seçim çalışmaları yapan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun bütün programlarına eşlik eden Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, değerlendirmelerde bulundu. Kılıçdaroğlu’nun Kadın seçmenlerle buluşmasıyla ilgili konuşan Tarhan, “Bu ülkenin fedakar kadınları, emekçi kadınları Cumhuriyetimize ve Demokrasimize sahip çıkma günüdür. Tıpkı bir annenin evladına sahip çıktığı gibi egemenliğimize sahip çıkacağız. 16 Nisan'da sandığa gideceğiz. 1 oyla dünyayı değiştireceğiz. 1 oyla diyeceğiz ki bütün dünyaya; Demokrasimizi elimizden almak istediler vermedik! Hep birlikte onurlu bir mücadele vereceğiz. Hep birlikte demokrasiye sahip çıkacağız. “dedi. YAPILAN HATANIN FATURASINI KİM ÖDEYECEK Kılıçdaroğlu’nun ilimizdeki STK ve Dernek Buluşmalarıyla ilgili değerlendirme yapan Tahsin Tarhan, Referandumla ilgili olarak “Bu memlekete demokrasi, adalet, hukuk lazım diyorsanız sandıkta hayır var! Bütün yetkileri verdiğiniz bir kişi ya hata yaparsa, yaptığı hataların faturasını kim ödeyecek? Maalesef 80 milyon hep birlikte ödeyeceğiz. Eğer tek adamın hatasını gelecekte çocuğum ödemesin diyorsak 16 Nisan hepimiz için Hayır'lı olsun. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu İlimizdeki STK'larımız, Derneklerimiz ve Oda temsilcilerimizle bir araya geldi.    
CHP Genel başkanı kemal Kılıçdaroğlu’nun Kocaeli buluşmasını, Milletvekili Tahsin Tarhan değerlendirdi. Tarhan Referanduma dair, “Tıpkı bir annenin evladına sahip çıktığı gibi egemenliğimize sahip çıkacağız.”dedi.

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kocaeli ziyaretlerini değerlendirdi. Önceki gün Kocaeli’ye gelerek seçim çalışmaları yapan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun bütün programlarına eşlik eden Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, değerlendirmelerde bulundu. Kılıçdaroğlu’nun Kadın seçmenlerle buluşmasıyla ilgili konuşan Tarhan, “Bu ülkenin fedakar kadınları, emekçi kadınları Cumhuriyetimize ve Demokrasimize sahip çıkma günüdür. Tıpkı bir annenin evladına sahip çıktığı gibi egemenliğimize sahip çıkacağız. 16 Nisan'da sandığa gideceğiz. 1 oyla dünyayı değiştireceğiz. 1 oyla diyeceğiz ki bütün dünyaya; Demokrasimizi elimizden almak istediler vermedik! Hep birlikte onurlu bir mücadele vereceğiz. Hep birlikte demokrasiye sahip çıkacağız. “dedi.

YAPILAN HATANIN FATURASINI KİM ÖDEYECEK

Kılıçdaroğlu’nun ilimizdeki STK ve Dernek Buluşmalarıyla ilgili değerlendirme yapan Tahsin Tarhan, Referandumla ilgili olarak “Bu memlekete demokrasi, adalet, hukuk lazım diyorsanız sandıkta hayır var! Bütün yetkileri verdiğiniz bir kişi ya hata yaparsa, yaptığı hataların faturasını kim ödeyecek? Maalesef 80 milyon hep birlikte ödeyeceğiz. Eğer tek adamın hatasını gelecekte çocuğum ödemesin diyorsak 16 Nisan hepimiz için Hayır'lı olsun. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu İlimizdeki STK'larımız, Derneklerimiz ve Oda temsilcilerimizle bir araya geldi.


 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.