19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

TARHAN; “GEBZE’DEKİ FATİH HASTANESİ NE ZAMAN BİTECEK?”

Gebze 20.12.2016 - 11:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

TARHAN; “GEBZE’DEKİ FATİH HASTANESİ NE ZAMAN BİTECEK?”

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ın yanıtlaması istemi ile Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı’na bir soru önergesi verdi. Gebze’de yapımı bir türlü bitirilemeyen Fatih Devlet Hastanesi’ni TBMM gündemine taşıyan Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, sağlık yatırımlarının her zaman öncelikli olması gerektiğini belirterek, Darıca, Çayırova ve Dilovası’nda 1 milyon kişiye hizmet vermesi beklenen Fatih Hastanesi’nin yapımındaki gecikmenin çok sayıda vatandaşı mağdur ettiğini vurguladı. CHP’li vekil, önergesinde şu soruların yanıtlanmasını istedi; -Gebze’de bulunan Fatih Hastanesi ne zaman bitecektir? -Fatih Hastanesi inşaatının bitirilerek teslim edilme tarihi sözleşmeye göre ne zamandı? -Teslim tarihin gecikmesi nedeniyle, sözleşmede herhangi bir cezai şart kararlaştırılmış mıdır? -Kararlaştırıldıysa bu cezai şart nedir ve yerine getirilmiş midir? -Hastanenin bitirilmesinin bu kadar uzamasının nedeni nedir? -Fatih Hastanesi’nde şu anda hizmet verilen birimler hangileridir? -Son bir yıl içinde Fatih Hastanesi’nde -her birim ayrı ayrı belirtilmek kaydıyla- kaç hasta muayene edilmiştir? Bu hastalardan kaçı için röntgen çektirilmiştir? -Son bir yıl içinde Darıca Farabi Hastanesi’nde kaç hasta muayene edilmiştir? Bu hastalardan kaçı için röntgen çektirilmiştir?          

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ın yanıtlaması istemi ile Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı’na bir soru önergesi verdi.

Gebze’de yapımı bir türlü bitirilemeyen Fatih Devlet Hastanesi’ni TBMM gündemine taşıyan Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, sağlık yatırımlarının her zaman öncelikli olması gerektiğini belirterek, Darıca, Çayırova ve Dilovası’nda 1 milyon kişiye hizmet vermesi beklenen Fatih Hastanesi’nin yapımındaki gecikmenin çok sayıda vatandaşı mağdur ettiğini vurguladı.

CHP’li vekil, önergesinde şu soruların yanıtlanmasını istedi;

-Gebze’de bulunan Fatih Hastanesi ne zaman bitecektir?

-Fatih Hastanesi inşaatının bitirilerek teslim edilme tarihi sözleşmeye göre ne zamandı?

-Teslim tarihin gecikmesi nedeniyle, sözleşmede herhangi bir cezai şart kararlaştırılmış mıdır?

-Kararlaştırıldıysa bu cezai şart nedir ve yerine getirilmiş midir?

-Hastanenin bitirilmesinin bu kadar uzamasının nedeni nedir?

-Fatih Hastanesi’nde şu anda hizmet verilen birimler hangileridir?

-Son bir yıl içinde Fatih Hastanesi’nde -her birim ayrı ayrı belirtilmek kaydıyla- kaç hasta muayene edilmiştir? Bu hastalardan kaçı için röntgen çektirilmiştir?

-Son bir yıl içinde Darıca Farabi Hastanesi’nde kaç hasta muayene edilmiştir? Bu hastalardan kaçı için röntgen çektirilmiştir?

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.