Tarhan Gebze’den Ayrılmıyor

Gebze 05.06.2018 - 12:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Tarhan Gebze’den Ayrılmıyor

24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam eden Tahsin Tarhan, Gebze’de bulunan Eğitim Sendikalarını ziyaret etti.

CHP Gebze İlçe Yöneticileri ve Milletvekili Adayları ile Eğitim Sendikalarını ziyaret eden CHP Kocaeli Milletvekili ve 27. Dönem Milletvekili Adayı Tahsin Tarhan konuşmasında bir konuşma yaptı. CHP’li Tarhan, “Eğitim sistemindeki çarpıklıkları, Bakanlığın haksız uygulamalarını hepimiz biliyoruz. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde de bunun çalışmalarını en güçlü şekilde gösterdik. Şimdi önümüzdeki tarihi seçimleri kazanmak herkesin elini taşına altına koyma zamanı. Bir oy için kapı kapı dolaşıp, bir kişi bile olsa ikna edip, bu düzeni değiştirme zamanı. EĞİTİM SİSTEMİNİ KÖKÜNDEN DEĞİŞTİRECEĞİZ İlk hedef iktidar olmak. Demokratik sistemi yeniden tesis etmek. Sonrasında ucubeye döndürülen bu eğitim sistemini kökünden değiştireceğiz. Özgül ağırlığı sıfırlanan öğretmenlerimizin saygınlığını yeniden kazandıracağız. Ücretli öğretmen, saatlik çalışma gibi kavramları ortadan kaldırıp bütün öğretmenleri kadrolu yapacağız.  Eğitim sistemindeki sorunları çok iyi biliyoruz Ancak şimdi iktidar olmak için çalışma zamanı. Siz değerli öğretmenlerimizden oy istemiyorum, her birinizin oy getirmesini bu zulmu, bu haksız düzeni ulaşabildiğiniz herkese anlatmanızı istiyorum.” dedi.
24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam eden Tahsin Tarhan, Gebze’de bulunan Eğitim Sendikalarını ziyaret etti.

CHP Gebze İlçe Yöneticileri ve Milletvekili Adayları ile Eğitim Sendikalarını ziyaret eden CHP Kocaeli Milletvekili ve 27. Dönem Milletvekili Adayı Tahsin Tarhan konuşmasında bir konuşma yaptı. CHP’li Tarhan, “Eğitim sistemindeki çarpıklıkları, Bakanlığın haksız uygulamalarını hepimiz biliyoruz. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde de bunun çalışmalarını en güçlü şekilde gösterdik. Şimdi önümüzdeki tarihi seçimleri kazanmak herkesin elini taşına altına koyma zamanı. Bir oy için kapı kapı dolaşıp, bir kişi bile olsa ikna edip, bu düzeni değiştirme zamanı.

EĞİTİM SİSTEMİNİ KÖKÜNDEN DEĞİŞTİRECEĞİZ

İlk hedef iktidar olmak. Demokratik sistemi yeniden tesis etmek. Sonrasında ucubeye döndürülen bu eğitim sistemini kökünden değiştireceğiz. Özgül ağırlığı sıfırlanan öğretmenlerimizin saygınlığını yeniden kazandıracağız. Ücretli öğretmen, saatlik çalışma gibi kavramları ortadan kaldırıp bütün öğretmenleri kadrolu yapacağız.  Eğitim sistemindeki sorunları çok iyi biliyoruz Ancak şimdi iktidar olmak için çalışma zamanı. Siz değerli öğretmenlerimizden oy istemiyorum, her birinizin oy getirmesini bu zulmu, bu haksız düzeni ulaşabildiğiniz herkese anlatmanızı istiyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.