Tarhan; “Gençlere Büyük Görev Düşüyor”

Gebze 23.09.2018 - 16:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Tarhan; “Gençlere Büyük Görev Düşüyor”

CHP Gebze İlçe Başkanlığında partiye üye olan 35 gence parti rozetleri takıldı. CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan partiye yeni üye olan gençlere seslenerek, “Yerel seçimlerde siz gençlere büyük görev düşüyor.” dedi.

İlçe binasında dün yapılan programa CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Gençlik Kolları MKYK Üyesi Gökhan Orhan, CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Emre Andız, CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, ilçe gençlik kolları başkanı Savaş Gayretli, il ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda partili katıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan programda ilk olarak CHP Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Savaş Gayretli konuştu. Ardından CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız ve CHP Gençlik Kolları MKYK Üyesi Gökhan Orhan birer selamlama konuşması yaptılar. BU ÜLKE GENÇLERİN CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz ise yaptığı konuşmada, “Atatürk, bu ülkeyi tam bağımsızlık felsefi içinde oluşturma gayreti içindeyken, maalesef bu ülkenin tüm reflekslerini engelleme adına, İngiliz emperyalistler Atatürk’e iftira attırdılar. O günden bugüne iftiralarla uğraşıyoruz. Atatürk, bu ülkeyi gençlere emanet etmiştir. Emperyalizme karşı mücadele ederek bu Cumhuriyeti korumak zorundayız. Göre gençlerin, bu ülke gençlerindir. Mücadelenizde bugünden başarılar diliyorum. Kocaeli’de ekmeğe tarihin en büyük zammı yapıldı. Gramajını düşürdüler, fiyatını artırdılar, ekmeğe gizli zam yaptılar. Bu anlayış, ekmeğe dahi göz dikip el atmıştır.” şeklinde konuştu.  HER ŞEYE ZAM YAPILDI Programda son olarak CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan konuşarak, “Son 2 aydır ekonomiyi tartışıyoruz, herkes ekonomi uzmanı oldu. Kimse Türkiye’de siyasetin geldiği durumu konuşmuyor. Ekonomik sorun var ama asıl mesele siyasi kriz. Bu krizi aşmak için her gün annenize Pazar fiyatlarını sorun, Asgari ücretin en akdarının mutfağa, ne akdarının sağlığa, kıyafete harcandığını öğrenin. Bu ülkede aileler asgari ücretle mücadele ediyor. PARTİYE KATILAN GENÇLERİ KUTLADI Ülkemiz zorlu süreçten geçiyor, mutlu da değilsiniz, umutlu da değilsiniz. Bizler eğer Atatürk’ün kurdu Cumhuriyete sahip çıkacaksak, omuz omuza mücadele etmeliyiz, siyasette yer almalıyız. Türkiye’de tek adam rejimine dur demeliyiz. Yerel seçimlerde sizlere büyük görev düşüyor. Sizler bu partiye katılarak tarihi bir adamı attınız, yerel yönetimlere, milletvekilliğine, belediye başkanlığına aday olacaksınız, büyüklerin tartışmalarına girmeyeceksiniz. Siyasi mücadeleyle bu kentte İktidarı değiştireceksiniz. Kendinize hedef koyacaksınız, hem Kocaeli’de hem Türkiye’de iktidarı değiştireceksiniz. Bu zor şartlar altında, böyle bir dönemde CHP’ye katılan gençleri kutluyorum.” dedi. Yapılan konuşmaların ardından partiye yeni üye olan 35 genci teker teker rozetleri takıldı. HABER: KÜBRA AKABALI
CHP Gebze İlçe Başkanlığında partiye üye olan 35 gence parti rozetleri takıldı. CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan partiye yeni üye olan gençlere seslenerek, “Yerel seçimlerde siz gençlere büyük görev düşüyor.” dedi.

İlçe binasında dün yapılan programa CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Gençlik Kolları MKYK Üyesi Gökhan Orhan, CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Emre Andız, CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, ilçe gençlik kolları başkanı Savaş Gayretli, il ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda partili katıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan programda ilk olarak CHP Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Savaş Gayretli konuştu. Ardından CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız ve CHP Gençlik Kolları MKYK Üyesi Gökhan Orhan birer selamlama konuşması yaptılar.

BU ÜLKE GENÇLERİN

CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz ise yaptığı konuşmada, “Atatürk, bu ülkeyi tam bağımsızlık felsefi içinde oluşturma gayreti içindeyken, maalesef bu ülkenin tüm reflekslerini engelleme adına, İngiliz emperyalistler Atatürk’e iftira attırdılar. O günden bugüne iftiralarla uğraşıyoruz. Atatürk, bu ülkeyi gençlere emanet etmiştir. Emperyalizme karşı mücadele ederek bu Cumhuriyeti korumak zorundayız. Göre gençlerin, bu ülke gençlerindir. Mücadelenizde bugünden başarılar diliyorum. Kocaeli’de ekmeğe tarihin en büyük zammı yapıldı. Gramajını düşürdüler, fiyatını artırdılar, ekmeğe gizli zam yaptılar. Bu anlayış, ekmeğe dahi göz dikip el atmıştır.” şeklinde konuştu. 

HER ŞEYE ZAM YAPILDI

Programda son olarak CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan konuşarak, “Son 2 aydır ekonomiyi tartışıyoruz, herkes ekonomi uzmanı oldu. Kimse Türkiye’de siyasetin geldiği durumu konuşmuyor. Ekonomik sorun var ama asıl mesele siyasi kriz. Bu krizi aşmak için her gün annenize Pazar fiyatlarını sorun, Asgari ücretin en akdarının mutfağa, ne akdarının sağlığa, kıyafete harcandığını öğrenin. Bu ülkede aileler asgari ücretle mücadele ediyor.

PARTİYE KATILAN GENÇLERİ KUTLADI

Ülkemiz zorlu süreçten geçiyor, mutlu da değilsiniz, umutlu da değilsiniz. Bizler eğer Atatürk’ün kurdu Cumhuriyete sahip çıkacaksak, omuz omuza mücadele etmeliyiz, siyasette yer almalıyız. Türkiye’de tek adam rejimine dur demeliyiz. Yerel seçimlerde sizlere büyük görev düşüyor. Sizler bu partiye katılarak tarihi bir adamı attınız, yerel yönetimlere, milletvekilliğine, belediye başkanlığına aday olacaksınız, büyüklerin tartışmalarına girmeyeceksiniz. Siyasi mücadeleyle bu kentte İktidarı değiştireceksiniz. Kendinize hedef koyacaksınız, hem Kocaeli’de hem Türkiye’de iktidarı değiştireceksiniz. Bu zor şartlar altında, böyle bir dönemde CHP’ye katılan gençleri kutluyorum.” dedi. Yapılan konuşmaların ardından partiye yeni üye olan 35 genci teker teker rozetleri takıldı.

HABER: KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.