19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

TARHAN: “GENÇLERİN YANINDAYIZ”

Dilovası 22.01.2018 - 11:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

TARHAN: “GENÇLERİN YANINDAYIZ”

Kayapınar – Turgut Özal Mahallesi Gençliği Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Dilovası’nda açıldı.

Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Dilovası’nda Kayapınar-Turgut Özal Mahallesi Gençliği Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği açılışına katıldı. Açılış programında konuşan Tarhan “Gençlerimizin her zaman yanında olacağız, Kentimizin sorunlarını el ele omuz omuza, gençlerimizle birlikte çözeceğiz” dedi. KÖMÜRCÜLER OSB’NİN KOCA BİR KENTİ ZEHİRLEMESİ KABUL EDİLEMEZ Tarhan, “Biz kimseye yatırım yapmasın, istihdam yaratmasın demiyoruz. Dilovası’nda 300 kişinin çalıştığı kömürcüler OSB, bütün bir kentin havasını kirletiyorsa bu kabul edilebilir değildir. Acilen Filtreleme uygulamasının hayata geçirilmesi bundan sonra açılacak işletmelere mutlaka bu uygulamanın zorunlu tutulması gerekmektedir. Artık vatandaşlarımızı kanserden kaybetmek istemiyoruz.” Dedi. GENÇLİK VARSA UMUT VARDIR Tarhan, “Gençlik varsa her zaman umut vardır. Gençlerimizin bir araya gelmelerinin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Kentlerinin sorunları bilen, araştıran, sorgulayan, bilinçli bir gençlik örgütünün, bir kente neler kazandırabileceğini çok iyi biliyorum. İçinden geçmekte olduğumuz dönem birlik olma, el ele verme zamanıdır. Gençlerimiz bu konuda çok güzel bir adım attılar. Bizlerde her zaman onların yanında olacağız.” Dedi. DİLOVASI’NDA HAVA KİRLİLİĞİNE DUR DİYECEĞİZ Tarhan, “Gençlerin bir araya gelerek yaşadıkları kentin sorunlarını tartışmalarını çok önemli buluyorum. Gençlerimiz hangi görüşten olursa olsun birlik olduklarında çok daha güçlü olduklarını görecekler. Bizlerde her zaman yanlarında olacağız. Dilovası maalesef sürekli olarak hava kirliliği ile gündeme geliyor. Bu duruma Dilovası’nda dayanışma için bir araya gelen gençlerimizle birlikte el ele dur diyeceğiz.” dedi.
Kayapınar – Turgut Özal Mahallesi Gençliği Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Dilovası’nda açıldı.

Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Dilovası’nda Kayapınar-Turgut Özal Mahallesi Gençliği Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği açılışına katıldı. Açılış programında konuşan Tarhan “Gençlerimizin her zaman yanında olacağız, Kentimizin sorunlarını el ele omuz omuza, gençlerimizle birlikte çözeceğiz” dedi.

KÖMÜRCÜLER OSB’NİN KOCA BİR KENTİ ZEHİRLEMESİ KABUL EDİLEMEZ

Tarhan, “Biz kimseye yatırım yapmasın, istihdam yaratmasın demiyoruz. Dilovası’nda 300 kişinin çalıştığı kömürcüler OSB, bütün bir kentin havasını kirletiyorsa bu kabul edilebilir değildir. Acilen Filtreleme uygulamasının hayata geçirilmesi bundan sonra açılacak işletmelere mutlaka bu uygulamanın zorunlu tutulması gerekmektedir. Artık vatandaşlarımızı kanserden kaybetmek istemiyoruz.” Dedi.

GENÇLİK VARSA UMUT VARDIR

Tarhan, “Gençlik varsa her zaman umut vardır. Gençlerimizin bir araya gelmelerinin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Kentlerinin sorunları bilen, araştıran, sorgulayan, bilinçli bir gençlik örgütünün, bir kente neler kazandırabileceğini çok iyi biliyorum. İçinden geçmekte olduğumuz dönem birlik olma, el ele verme zamanıdır. Gençlerimiz bu konuda çok güzel bir adım attılar. Bizlerde her zaman onların yanında olacağız.” Dedi.

DİLOVASI’NDA HAVA KİRLİLİĞİNE DUR DİYECEĞİZ

Tarhan, “Gençlerin bir araya gelerek yaşadıkları kentin sorunlarını tartışmalarını çok önemli buluyorum. Gençlerimiz hangi görüşten olursa olsun birlik olduklarında çok daha güçlü olduklarını görecekler. Bizlerde her zaman yanlarında olacağız. Dilovası maalesef sürekli olarak hava kirliliği ile gündeme geliyor. Bu duruma Dilovası’nda dayanışma için bir araya gelen gençlerimizle birlikte el ele dur diyeceğiz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.