Tarhan Kars Esnafı ile buluştu

07.12.2016 - 11:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Tarhan Kars Esnafı ile buluştu

Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan çalışmalarına Kars esnafını ve bu şehirdeki bazı kurum ve kuruluşları ziyaret ederek sürdürdü.

Kocaeli CHP Milletevekili Tahsin Tarhan ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada, "CHP Kars İl Başkanımız Mustafa Aras ve İl örgütümüzün eşliğinde Kars çalışmalarımız Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ne ve Kars esnafına yaptığımız ziyaretlerimiz ile devam ediyor.  Kars esnafı ekonomik kriz beklemiyor zaten krizi yaşıyorlar. Borç içinde açılan kepenkler ancak günü kurtarma peşinde.!  Ekonomik kriz yok diyenlere Kars'tan da küçük esnafın cevabı net! Karın tokluğuna çalışıyoruz. Borcumuza borç ekleniyor. Dolar peşinde değiliz, ekmeğimizin peşine düştük. Destek istiyoruz.  Esnafımızın birçok derdini dinleyip not aldıktan sonra Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adem Burulday ve yönetimi ile bir araya gelerek Kars esnafının durumu hakkında değerlendirmelerde bulunduk. Başkan Adem Burulday ve yönetimine misafirperverlikleri için teşekkür ederiz." dedi.
Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan çalışmalarına Kars esnafını ve bu şehirdeki bazı kurum ve kuruluşları ziyaret ederek sürdürdü.

Kocaeli CHP Milletevekili Tahsin Tarhan ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada, "CHP Kars İl Başkanımız Mustafa Aras ve İl örgütümüzün eşliğinde Kars çalışmalarımız Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ne ve Kars esnafına yaptığımız ziyaretlerimiz ile devam ediyor.  Kars esnafı ekonomik kriz beklemiyor zaten krizi yaşıyorlar. Borç içinde açılan kepenkler ancak günü kurtarma peşinde.! 
Ekonomik kriz yok diyenlere Kars'tan da küçük esnafın cevabı net! Karın tokluğuna çalışıyoruz. Borcumuza borç ekleniyor. Dolar peşinde değiliz, ekmeğimizin peşine düştük. Destek istiyoruz. 
Esnafımızın birçok derdini dinleyip not aldıktan sonra Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adem Burulday ve yönetimi ile bir araya gelerek Kars esnafının durumu hakkında değerlendirmelerde bulunduk. Başkan Adem Burulday ve yönetimine misafirperverlikleri için teşekkür ederiz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.