Tarhan Seçim Çalışmalarına Gebze’de Devam Etti

Siyaset 29.05.2018 - 13:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Tarhan Seçim Çalışmalarına Gebze’de Devam Etti

CHP Kocaeli Milletvekili ve 27. Dönem Milletvekili Adayı Tahsin Tarhan, 24 Haziran seçim çalışmalarına Gebze’de sivil toplum örgütlerini ziyaret ederek devam etti.

Gün boyu vatandaşla birlikte olan ve Gebze’de günlerdir devam eden eylemlere katılan Tarhan, iftardan sonra Gümüşhaneliler ve Kastamonulular Dernekleri ile Baba Konağı Köyü Derneğini ziyaret etti. Dernek ziyaretinde bir konuşma yapan Tarhan, “Hemşeri dernekleri farklı illerde hem kendi şehirlerinin hem memleketlerinin sorunlarını en iyi bilen kuruluşlar. Ekonominin yönetilemediğini sadece haber izleyen vatandaş bile görüyor.  Ülkenin geleceğinden kaygı duyan her vatandaşı vicdanıyla birlikte sandık başına gitmeye davet ediyorum.” dedi KOCAELİ, TÜRKİYE MOZAĞİDİR Çalışmalarına yorulmadan devam edeceğini belirten Tarhan, “ Kocaeli, çalışan kesimi ile öğrencisiyle, tarım emekçisiyle her yönüyle tam bir Türkiye mozaiğidir. Bu tablonun temel harçlarını artık sağlamlaştırmak gerekiyor. 16 yıldır toplumun her kesiminde görülen adaletsiz gelir dağılımının artık son bulması gerekiyor.  Türkiye’nin ekonomiden, sağlığa, eğitimden, adalete iyi bir şekilde yönetilmediği sadece Kocaeli’ye bakarak görebilirsiniz. Aydınlık geleceğimizi inşa etmek için yorulmadan daha güçlü çalışmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.
CHP Kocaeli Milletvekili ve 27. Dönem Milletvekili Adayı Tahsin Tarhan, 24 Haziran seçim çalışmalarına Gebze’de sivil toplum örgütlerini ziyaret ederek devam etti.

Gün boyu vatandaşla birlikte olan ve Gebze’de günlerdir devam eden eylemlere katılan Tarhan, iftardan sonra Gümüşhaneliler ve Kastamonulular Dernekleri ile Baba Konağı Köyü Derneğini ziyaret etti. Dernek ziyaretinde bir konuşma yapan Tarhan, “Hemşeri dernekleri farklı illerde hem kendi şehirlerinin hem memleketlerinin sorunlarını en iyi bilen kuruluşlar. Ekonominin yönetilemediğini sadece haber izleyen vatandaş bile görüyor.  Ülkenin geleceğinden kaygı duyan her vatandaşı vicdanıyla birlikte sandık başına gitmeye davet ediyorum.” dedi

KOCAELİ, TÜRKİYE MOZAĞİDİR

Çalışmalarına yorulmadan devam edeceğini belirten Tarhan, “ Kocaeli, çalışan kesimi ile öğrencisiyle, tarım emekçisiyle her yönüyle tam bir Türkiye mozaiğidir. Bu tablonun temel harçlarını artık sağlamlaştırmak gerekiyor. 16 yıldır toplumun her kesiminde görülen adaletsiz gelir dağılımının artık son bulması gerekiyor.  Türkiye’nin ekonomiden, sağlığa, eğitimden, adalete iyi bir şekilde yönetilmediği sadece Kocaeli’ye bakarak görebilirsiniz. Aydınlık geleceğimizi inşa etmek için yorulmadan daha güçlü çalışmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.