TARHAN, “TÜRKİYE’NİN TEMEL HARCI ÇANAKKALE ZAFERİDİR”

Kocaeli 18.03.2019 - 11:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

TARHAN, “TÜRKİYE’NİN TEMEL HARCI ÇANAKKALE ZAFERİDİR”

Vatanı ve istiklali için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan Türk milleti, tarih boyunca gurur kaynağımız olan büyük zaferlere imza atmış, canı pahasına verdiği mücadelelerle başka milletlere de emsal olmuştur. Çanakkale Savaşı, Türk halkı için bir kahramanlık destanı olduğu kadar, aynı zamanda bir hüzün abidesidir. “Çanakkale geçilmez” efsanesinin doğduğu bu savaşta milyonlarca vatan evladı şehir düşmüştür. ÇANAKKALE VATAN AŞKININ VÜCUT BULMUŞ HALİDİR. Tarihte eşine az rastlanan bir kahramanlık destanı ve bir varoluş mücadelesi olan Çanakkale Zaferi ile Milletimiz; kendisini tarihten silmek isteyenlere imkânsızlıklara rağmen büyük bir ders vermiş ve tüm dünyaya 'Çanakkale Geçilmez' dedirtmiştir. Bugün milletimiz, ülkemiz üzerinde oynanmak istenen her türlü kirli oyunu “Çanakkale Ruhu” ile birlik ve beraberlik içinde hareket ederek bozacak güce sahiptir. Önemli olan kutuplaşmadan birlik olarak yan yana toprak altından dedelerimizin mirasını geleceğe taşıyabilmektir. TÜRKİYE’NİN TEMEL HARCI ÇANAKKALE ZAFERİDİR. Cennet yurdumuzun her türlü tehlikeden korunması ve nazlı bayrağımızın yurt semalarında özgürce dalgalanması için omuz omuza, birlik beraberlik içerisinde verilen mücadeleden ders çıkarmalı ve bu şuuru gelecek nesillere miras bırakmalıyız. Bu düşüncelerle, Çanakkale Zaferi’nin 104 üncü yıl dönümünü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere bu toprakları bize vatan kılan şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, kahraman gazilerimize şükranlarımızı sunuyorum.

Vatanı ve istiklali için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan Türk milleti, tarih boyunca gurur kaynağımız olan büyük zaferlere imza atmış, canı pahasına verdiği mücadelelerle başka milletlere de emsal olmuştur. Çanakkale Savaşı, Türk halkı için bir kahramanlık destanı olduğu kadar, aynı zamanda bir hüzün abidesidir. “Çanakkale geçilmez” efsanesinin doğduğu bu savaşta milyonlarca vatan evladı şehir düşmüştür.

ÇANAKKALE VATAN AŞKININ VÜCUT BULMUŞ HALİDİR.

Tarihte eşine az rastlanan bir kahramanlık destanı ve bir varoluş mücadelesi olan Çanakkale Zaferi ile Milletimiz; kendisini tarihten silmek isteyenlere imkânsızlıklara rağmen büyük bir ders vermiş ve tüm dünyaya 'Çanakkale Geçilmez' dedirtmiştir. Bugün milletimiz, ülkemiz üzerinde oynanmak istenen her türlü kirli oyunu “Çanakkale Ruhu” ile birlik ve beraberlik içinde hareket ederek bozacak güce sahiptir. Önemli olan kutuplaşmadan birlik olarak yan yana toprak altından dedelerimizin mirasını geleceğe taşıyabilmektir.

TÜRKİYE’NİN TEMEL HARCI ÇANAKKALE ZAFERİDİR.

Cennet yurdumuzun her türlü tehlikeden korunması ve nazlı bayrağımızın yurt semalarında özgürce dalgalanması için omuz omuza, birlik beraberlik içerisinde verilen mücadeleden ders çıkarmalı ve bu şuuru gelecek nesillere miras bırakmalıyız. Bu düşüncelerle, Çanakkale Zaferi’nin 104 üncü yıl dönümünü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere bu toprakları bize vatan kılan şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, kahraman gazilerimize şükranlarımızı sunuyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.