19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Tarih bu gözyaşlarını unutmaz!

Spor 28.01.2019 - 12:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Tarih bu gözyaşlarını unutmaz!

YÜREĞİMİZ YANIYOR!

Tarihinin en zor günlerini yaşayan Darıca Gençlerbirliği, 6-1’lik skorla Menemen Belediyespor karşısında tarihinin en ağır yenilgilerinden birini alırken, Darıca’nın öz evlatları maç sonunda gözyaşlarını tutamadılar. Tek yedekle çıkılan mücadelede güçlü rakibi karşısında direnemeyen sarı yeşillilerde, skoru kabullenemeyerek adeta kahrolan Darıca G.B’nin genç golcüsü Oğuzhan Ceylan’ın gözyaşlarına hakim olamaması yüreklerde derin bir yara açtı. Oğuzhan Ceylan’ın gözyaşlarını tutamadığı üzücü anı, Anadolu Ajansı Muhabiri İsa Turhan görüntüledi.
YÜREĞİMİZ YANIYOR!

Tarihinin en zor günlerini yaşayan Darıca Gençlerbirliği, 6-1’lik skorla Menemen Belediyespor karşısında tarihinin en ağır yenilgilerinden birini alırken, Darıca’nın öz evlatları maç sonunda gözyaşlarını tutamadılar. Tek yedekle çıkılan mücadelede güçlü rakibi karşısında direnemeyen sarı yeşillilerde, skoru kabullenemeyerek adeta kahrolan Darıca G.B’nin genç golcüsü Oğuzhan Ceylan’ın gözyaşlarına hakim olamaması yüreklerde derin bir yara açtı.

Oğuzhan Ceylan’ın gözyaşlarını tutamadığı üzücü anı, Anadolu Ajansı Muhabiri İsa Turhan görüntüledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.