19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Tarih sizi unutmayacak!

Spor 20.12.2018 - 17:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Tarih sizi unutmayacak!

Tarihinin en zor dönemini yaşayan, bir çok futbolcusunun sözleşmesini tek taraflı feshederek takımdan ayrılması sonrasında Antalyaspor karşısına 13 kişilik maç kadrosuyla çıkan Darıca Gençlerbirliği, rakibine 1-0’lık skorla mağlup olarak Ziraat Türkiye Kupası’na 5.turda veda etti. Takımını terk etmeyerek onurlu bir mücadele örneği gösteren sarı yeşilli futbolcular, kupadan elense de dik duruşları ve yürekleri mücadeleleriyle kalplerde önemli bir yer edindiler.

İlk maçtan 2-2’lik avantajlı skorla 15 Temmuz Şehir Stadı’nda Antalyaspor’u konuk eden Darıca G.B’de iki sağ bek oyuncusu Uğur Daşdemir ve Salih Seyis’in kadroda stoper futbolcu olmaması nedeniyle o bölgede forma giymeleri dikkat çekerken, hücum oyuncusu Adem Aydın sağ bek oynadı. Karşılaşmanın ilk yarısında oyunu kendi yarı sahasında kabul eden sarı yeşilliler kalesinde çok fazla pozisyon vermezken, 45+1’de golle burun buruna geldi. AH GÖRKEM AH Savunmanın hatası sonrasında araya giren Raşit Sevindir kaleciyle karşı karşıya kaldı. Topa vurmakta geç kalan Raşit’e savunmanın araya girmesi sonrasında kaleci Ferhat’tan dönen topu önünde bulan Görkem Güven, çaprazda kaleciyi de çalımlayarak vuruşunu yapsa da savunma topu çizgiden çıkararak kornere gönderdi. Darıca tribünlerini ayağa kaldıran bu pozisyon sonrasında ilk devre golsüz eşitlikle geçildi. MUSTAFA GOLE VURDU, GÖRKEM’DEN DÖNDÜ Karşılaşmanın ikinci yarısına konuk ekip Antalyaspor golle başladı. Sağ kanattan yapılan ortaya düzgün bir vuruş yapan Barrada 47.dakikada Akdeniz temsilcisini 1-0 öne geçirdi. Bu golden sonra gücü yettiği kadar rakibi karşısında direnç gösteren ve saha içerinde çok iyi mücadele eden sarı yeşillilerde, Mustafa Kaya’nın 84.dakikasındaki vuruşu ağlara gitmek üzereyken takım arkadaşı Görkem Güven’e çarpan top geri döndü. PENALTI BEKLENTİSİ 87’de penaltı kokan pozisyonda Görkem Güven’e yapılan harekete maçın hakemi Serkan Tokat, ‘devam’ dedi. Mücadelenin 89.dakikasında Darıca G.B’de Raşit Sevindir kırmızı kart gördü. Karşılaşmanın geriye kalan dakikalarında başka gol olmadı ve bu sonucun ardından Darıca G.B Ziraat Türkiye Kupası’na veda etti. 
Tarihinin en zor dönemini yaşayan, bir çok futbolcusunun sözleşmesini tek taraflı feshederek takımdan ayrılması sonrasında Antalyaspor karşısına 13 kişilik maç kadrosuyla çıkan Darıca Gençlerbirliği, rakibine 1-0’lık skorla mağlup olarak Ziraat Türkiye Kupası’na 5.turda veda etti. Takımını terk etmeyerek onurlu bir mücadele örneği gösteren sarı yeşilli futbolcular, kupadan elense de dik duruşları ve yürekleri mücadeleleriyle kalplerde önemli bir yer edindiler.

İlk maçtan 2-2’lik avantajlı skorla 15 Temmuz Şehir Stadı’nda Antalyaspor’u konuk eden Darıca G.B’de iki sağ bek oyuncusu Uğur Daşdemir ve Salih Seyis’in kadroda stoper futbolcu olmaması nedeniyle o bölgede forma giymeleri dikkat çekerken, hücum oyuncusu Adem Aydın sağ bek oynadı. Karşılaşmanın ilk yarısında oyunu kendi yarı sahasında kabul eden sarı yeşilliler kalesinde çok fazla pozisyon vermezken, 45+1’de golle burun buruna geldi.

AH GÖRKEM AH

Savunmanın hatası sonrasında araya giren Raşit Sevindir kaleciyle karşı karşıya kaldı. Topa vurmakta geç kalan Raşit’e savunmanın araya girmesi sonrasında kaleci Ferhat’tan dönen topu önünde bulan Görkem Güven, çaprazda kaleciyi de çalımlayarak vuruşunu yapsa da savunma topu çizgiden çıkararak kornere gönderdi. Darıca tribünlerini ayağa kaldıran bu pozisyon sonrasında ilk devre golsüz eşitlikle geçildi.

MUSTAFA GOLE VURDU, GÖRKEM’DEN DÖNDÜ

Karşılaşmanın ikinci yarısına konuk ekip Antalyaspor golle başladı. Sağ kanattan yapılan ortaya düzgün bir vuruş yapan Barrada 47.dakikada Akdeniz temsilcisini 1-0 öne geçirdi. Bu golden sonra gücü yettiği kadar rakibi karşısında direnç gösteren ve saha içerinde çok iyi mücadele eden sarı yeşillilerde, Mustafa Kaya’nın 84.dakikasındaki vuruşu ağlara gitmek üzereyken takım arkadaşı Görkem Güven’e çarpan top geri döndü.

PENALTI BEKLENTİSİ

87’de penaltı kokan pozisyonda Görkem Güven’e yapılan harekete maçın hakemi Serkan Tokat, ‘devam’ dedi. Mücadelenin 89.dakikasında Darıca G.B’de Raşit Sevindir kırmızı kart gördü. Karşılaşmanın geriye kalan dakikalarında başka gol olmadı ve bu sonucun ardından Darıca G.B Ziraat Türkiye Kupası’na veda etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.