“Tarih sizi yazacak”

Spor 24.03.2020 - 09:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Tarih sizi yazacak”

Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, 24 saat özverili bir şekilde çalışan yurt müdürlüklerine teşekkür etti. Çintimar açıklamasında şu şekilde konuştu: Karantina uygulaması yapılan yurtlarımızda 24 saat esasına göre hizmet veren Yurt Hizmetleri Müdürü Hasan Bey’e, Can Feda, Ali Fuat, Şerife Gelin, Gazi Süleyman yurt müdürlerimiz ile personellerimize çok teşekkür ediyorum. Nöbetlerimizde bizlere eşlik eden Spor Hizmetleri Müdürümüze, Gençlik Hizmetleri Müdürümüze, Şube müdürlerimize, ilçe spor müdürlerimize ve Gençlik merkezleri müdürlerimize şükranlarımı sunuyorum.   BÜYÜK VE ÖNEMLİ BİR VAZİFE İFA EDİYORSUNUZ Olağanüstü gayret gösteren ve göstermeye devam eden sizler, devletimiz ve milletimiz açısından olağanüstü büyük ve önemli bir vazife ifa etmektesiniz. Bu günler geçip geriye dönüp baktığımızda sizlerin çalışma gayret ve fedakarlıklarınız tarihe altın harflerle yazılacaktır. Allah hepinizden razı olsun.

Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, 24 saat özverili bir şekilde çalışan yurt müdürlüklerine teşekkür etti. Çintimar açıklamasında şu şekilde konuştu: Karantina uygulaması yapılan yurtlarımızda 24 saat esasına göre hizmet veren Yurt Hizmetleri Müdürü Hasan Bey’e, Can Feda, Ali Fuat, Şerife Gelin, Gazi Süleyman yurt müdürlerimiz ile personellerimize çok teşekkür ediyorum. Nöbetlerimizde bizlere eşlik eden Spor Hizmetleri Müdürümüze, Gençlik Hizmetleri Müdürümüze, Şube müdürlerimize, ilçe spor müdürlerimize ve Gençlik merkezleri müdürlerimize şükranlarımı sunuyorum.  

BÜYÜK VE ÖNEMLİ BİR VAZİFE İFA EDİYORSUNUZ

Olağanüstü gayret gösteren ve göstermeye devam eden sizler, devletimiz ve milletimiz açısından olağanüstü büyük ve önemli bir vazife ifa etmektesiniz. Bu günler geçip geriye dönüp baktığımızda sizlerin çalışma gayret ve fedakarlıklarınız tarihe altın harflerle yazılacaktır. Allah hepinizden razı olsun.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.