Tarih yazma fırsatı!

Spor 08.02.2017 - 09:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Tarih yazma fırsatı!

AFJET AFYON 843 GÜNDÜR EVİNDE YENİLMİYOR

Şampiyonluk havasına giren 3.Lig temsilcimiz Darıca G.B, kendi sahasında tam 843 gündür kaybetmeyen Afjet Afyonspor’a konuk olacak. 32 maçtır sahasında yenilgi yüzü görmeyen Afyon ekibine ağır bir darbe vurmaya hazırlanan sarı yeşilliler, kendisini Afyon deplasmanında yalnız bırakmayacak olan seyircisi ile birlikte tarihi bir galibiyete imza koymak istiyor. Spor Toto 3.Lig 3.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, ligin 21.haftasında kader maçına çıkacak. Lider Afjet Afyonspor’a konuk olacak sarı yeşilliler, rakibinin kendi sahasında 32 maçlık yenilmezlik serisine son vermeyi hedefliyor. Kendi sahasında oldukça çarpıcı sonuçlara imza koyan Afyon temsilcisi iç sahada son yenilgisini 19 Ekim 2014 tarihinde oynanan maçta Bodrumspor’a karşı 2-0’lık skorla almıştı. İÇ SAHADA OLAĞANÜSTÜ PERFORMANS 2014-2015 sezonunda Bodrumspor’dan aldığı yenilginin ardından sezon sonuna kadar sahasında oynadığı 10 maçta 9 galibiyet ve 1 beraberlik çıkaran Afyonspor, 2015-2016 sezonunu şampiyon olarak tamamladığı Bölgesel Amatör Lig 7.Grup’ta ise sahasında oynadığı 12 maçın 12’sini de kazanarak ulaşılması zor bir başarıya imza attı. TARİHE GEÇME ŞANSI 3.Lig’te ilk sezonunu geçiren ve bu sezon sahasında oynadığı 10 maçın 8’ini kazanan lider Afyonspor, yalnızca Sakaryaspor ve Maltepespor ile berabere kaldı. 32 maçtır sahasında yenilgi yüzü görmeyen Afyonspor’a ağır bir darbe vurmak isteyen Darıca Gençlerbirliği, zorlu deplasmandan 3 puanla dönerek, rakibini 32 maç sonra yenen ilk takım olarak tarihi bir galibiyete imza atmak istiyor.
AFJET AFYON 843 GÜNDÜR EVİNDE YENİLMİYOR

Şampiyonluk havasına giren 3.Lig temsilcimiz Darıca G.B, kendi sahasında tam 843 gündür kaybetmeyen Afjet Afyonspor’a konuk olacak. 32 maçtır sahasında yenilgi yüzü görmeyen Afyon ekibine ağır bir darbe vurmaya hazırlanan sarı yeşilliler, kendisini Afyon deplasmanında yalnız bırakmayacak olan seyircisi ile birlikte tarihi bir galibiyete imza koymak istiyor.

Spor Toto 3.Lig 3.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, ligin 21.haftasında kader maçına çıkacak. Lider Afjet Afyonspor’a konuk olacak sarı yeşilliler, rakibinin kendi sahasında 32 maçlık yenilmezlik serisine son vermeyi hedefliyor. Kendi sahasında oldukça çarpıcı sonuçlara imza koyan Afyon temsilcisi iç sahada son yenilgisini 19 Ekim 2014 tarihinde oynanan maçta Bodrumspor’a karşı 2-0’lık skorla almıştı.

İÇ SAHADA OLAĞANÜSTÜ PERFORMANS

2014-2015 sezonunda Bodrumspor’dan aldığı yenilginin ardından sezon sonuna kadar sahasında oynadığı 10 maçta 9 galibiyet ve 1 beraberlik çıkaran Afyonspor, 2015-2016 sezonunu şampiyon olarak tamamladığı Bölgesel Amatör Lig 7.Grup’ta ise sahasında oynadığı 12 maçın 12’sini de kazanarak ulaşılması zor bir başarıya imza attı.

TARİHE GEÇME ŞANSI

3.Lig’te ilk sezonunu geçiren ve bu sezon sahasında oynadığı 10 maçın 8’ini kazanan lider Afyonspor, yalnızca Sakaryaspor ve Maltepespor ile berabere kaldı. 32 maçtır sahasında yenilgi yüzü görmeyen Afyonspor’a ağır bir darbe vurmak isteyen Darıca Gençlerbirliği, zorlu deplasmandan 3 puanla dönerek, rakibini 32 maç sonra yenen ilk takım olarak tarihi bir galibiyete imza atmak istiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.