GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

“Tarihi bir kongre yaşadık”

Siyaset 18.11.2019 - 17:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Tarihi bir kongre yaşadık”

İlk büyük kongresini dün Ankara Arena Spor Salonu’nda gerçekleştiren Yeniden Refah Partisi’nde coşku ve kararlılık öne çıktı. Kongre ile ilgili görüşlerini aldığımız Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, “Tarihi bir kongreye imza attık. Kongremiz ile iktidara yürüyüşümüzün bir anlamda provasını gerçekleştirdik” diye konuştu. Yeniden Refah Partisi’nin 1’inci Olağan Büyük kongresi dün Ankara Arena Spor Salonu’nda gerçekleşti. Eski başbakanlardan merhum Necmettin Erbakan’ın oğlu Dr. Fatih Erbakan, kurucusu olduğu Yeni Refah Partisi’nin genel başkanlığına delegelerin tamamının oyunu alarak yeniden seçilirken, kongreye bölgemizden de çok sayıda partili katıldı. TARİHİ BİR GÜNDÜ Kongreye Gebze’den yaklaşık bin partili ile katılım sağladıklarını açıklayan Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, “Tarihi ve muhteşem bir kongre yaşadık. İnsanların teveccühü partimizin doğru yolda olduğunu bir kez daha ortaya koymuştur. Yaptığımız kongre ile iktidara yürüyüşümüzün bir anlamda provasını gerçekleştirdik. Bu davaya gönül verenler olarak bıkmadan, usanmadan, yorulmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

İlk büyük kongresini dün Ankara Arena Spor Salonu’nda gerçekleştiren Yeniden Refah Partisi’nde coşku ve kararlılık öne çıktı. Kongre ile ilgili görüşlerini aldığımız Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, “Tarihi bir kongreye imza attık. Kongremiz ile iktidara yürüyüşümüzün bir anlamda provasını gerçekleştirdik” diye konuştu. Yeniden Refah Partisi’nin 1’inci Olağan Büyük kongresi dün Ankara Arena Spor Salonu’nda gerçekleşti. Eski başbakanlardan merhum Necmettin Erbakan’ın oğlu Dr. Fatih Erbakan, kurucusu olduğu Yeni Refah Partisi’nin genel başkanlığına delegelerin tamamının oyunu alarak yeniden seçilirken, kongreye bölgemizden de çok sayıda partili katıldı.

TARİHİ BİR GÜNDÜ

Kongreye Gebze’den yaklaşık bin partili ile katılım sağladıklarını açıklayan Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, “Tarihi ve muhteşem bir kongre yaşadık. İnsanların teveccühü partimizin doğru yolda olduğunu bir kez daha ortaya koymuştur. Yaptığımız kongre ile iktidara yürüyüşümüzün bir anlamda provasını gerçekleştirdik. Bu davaya gönül verenler olarak bıkmadan, usanmadan, yorulmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.