Tarihi Maç İçin Nefesler Tutuldu

Spor 24.04.2017 - 13:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Tarihi Maç İçin Nefesler Tutuldu

Fenerbahçeli taraftarlar, yarın oynanacak Panathinaikos Superfoods karşılaşmasın bugün saat 14:00'te satışına başlayacak biletleri için sabah saatlerinde bilet kuyruğuna girdi.

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, THY  Avrupa Ligi'nde 2-0 önde olduğu play-off serisinde yarın sahasında Yunan temsilcisi  Panathinaikos Superfoods'u yenmesi durumunda üst üste 3. kez Dörtlü Final'e yükselecek. Serinin üçüncü maçı yarın  Ülker Sports Arena'da saat 20.45'te başlayacak. İşte bu maçın biletlerinin satışına saatler olmasına rağmen sabah saatleri itibariyle Sarı Lacivertli taraftarlar  Ülker Sports Arena'ya akın etti. Bilet alabilmek için saatler öncesinden bekleyiş başladı.   TEK GALİBİYET YETECEK Yunanistan'da geçen hafta oynanan ilk iki maçı 71-58 ve 80-75'lik skorlarla kazanarak seride 2-0 öne geçen sarı-lacivertlilere, Dörtlü Final için tek galibiyet yetecek.  Panathinaikos Superfoods'un yarın kazanması durumunda serinin 4. maçı  27 Nisan Perşembe günü yine  İstanbul'da oynanacak. TARİHE GEÇECEK Fenerbahçe,  Panathinaikos Superfoods'u elemesi durumunda Türk basketbol tarihine geçecek.  Avrupa Ligi'nde  Anadolu Efes'le en fazla Dörtlü Final oynayan (ikişer kez) Türk takımı olan  Fenerbahçe, Yunan rakibini elemesi durumunda 3. kez  Avrupa'nın kulüpler bazındaki en önemli basketbol organizasyonunda son 4'e kalacak. Sarı-lacivertliler, üst üste 3. kez Dörtlü Final'e kalarak önemli bir başarıya da ulaşmayı hedefliyor.
Fenerbahçeli taraftarlar, yarın oynanacak Panathinaikos Superfoods karşılaşmasın bugün saat 14:00'te satışına başlayacak biletleri için sabah saatlerinde bilet kuyruğuna girdi.
Taraftarlar, Yarın Oynanacak Panathinaikos Maçı Öncesinde Bilet Kuyruğuna Girdi, System.String[]

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, THY  Avrupa Ligi'nde 2-0 önde olduğu play-off serisinde yarın sahasında Yunan temsilcisi  Panathinaikos Superfoods'u yenmesi durumunda üst üste 3. kez Dörtlü Final'e yükselecek.

Serinin üçüncü maçı yarın  Ülker Sports Arena'da saat 20.45'te başlayacak. İşte bu maçın biletlerinin satışına saatler olmasına rağmen sabah saatleri itibariyle Sarı Lacivertli taraftarlar  Ülker Sports Arena'ya akın etti. Bilet alabilmek için saatler öncesinden bekleyiş başladı.

 

TEK GALİBİYET YETECEK

Yunanistan'da geçen hafta oynanan ilk iki maçı 71-58 ve 80-75'lik skorlarla kazanarak seride 2-0 öne geçen sarı-lacivertlilere, Dörtlü Final için tek galibiyet yetecek.  Panathinaikos Superfoods'un yarın kazanması durumunda serinin 4. maçı  27 Nisan Perşembe günü yine  İstanbul'da oynanacak.

TARİHE GEÇECEK

Fenerbahçe,  Panathinaikos Superfoods'u elemesi durumunda Türk basketbol tarihine geçecek.  Avrupa Ligi'nde  Anadolu Efes'le en fazla Dörtlü Final oynayan (ikişer kez) Türk takımı olan  Fenerbahçe, Yunan rakibini elemesi durumunda 3. kez  Avrupa'nın kulüpler bazındaki en önemli basketbol organizasyonunda son 4'e kalacak.

Sarı-lacivertliler, üst üste 3. kez Dörtlü Final'e kalarak önemli bir başarıya da ulaşmayı hedefliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.