Tarihteki rolümüzü yeniden inşa ettik!

Siyaset 29.10.2019 - 09:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Tarihteki rolümüzü yeniden inşa ettik!

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı yayınladı. Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı. Korkmaz; "Biz, Cumhuriyetin kuruluşunu, 600 yıllık bir mirastan sonra varlığımızı korumak ve tarihteki rolümüzü yeniden inşa etmek olarak görüyoruz. Bugün daha fazla sürdürülmesi mümkün olmayan mevcut dünya düzenine karşı mücadele etmek 1923'ün güncel halidir." dedi.  29 EKİM DÜZENE KARŞI ÇIKIŞIN ADI Mesajında 20'nci yüzyılın mazlum coğrafyaların uluslararası güçler tarafından tahakküm altına alınması, işgali ve sömürgeleştirme çabalarıyla başladığını belirten Korkmaz, 29 Ekim'in bu düzene karşı çıkışın adı olduğunu ifade etti. Türklerin bir asır önce kendi topraklarını her türlü emperyalist işgal ve talana karşı koruduklarına dikkati çeken Korkmaz, bu işgal, talan ve statükoya karşı çıkışın hafızalarda hep canlı tutulması gerektiğini aktardı. ''NECİP MİLLETMİZİN CUMHURİYET BAYRAMINI KUTLUYORUM'' Korkmaz, mesajında şunları kaydetti: "Biz, cumhuriyetin kuruluşunu, 600 yıllık bir mirastan sonra varlığımızı korumak ve tarihteki rolümüzü yeniden inşa etmek olarak görüyoruz. Bugün daha fazla sürdürülmesi mümkün olmayan mevcut dünya düzenine karşı mücadele etmek 1923'ün güncel halidir. 29 Ekim, takvimlere sıkıştırılmış bir anmanın ötesinde mevcudiyetimizin, müktesebatımıza göre şekillendirilmesi olarak değerlendirilmelidir. Bu mana ile necip milletimizin Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyorum."  

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı yayınladı. Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı. Korkmaz; "Biz, Cumhuriyetin kuruluşunu, 600 yıllık bir mirastan sonra varlığımızı korumak ve tarihteki rolümüzü yeniden inşa etmek olarak görüyoruz. Bugün daha fazla sürdürülmesi mümkün olmayan mevcut dünya düzenine karşı mücadele etmek 1923'ün güncel halidir." dedi. 

29 EKİM DÜZENE KARŞI ÇIKIŞIN ADI

Mesajında 20'nci yüzyılın mazlum coğrafyaların uluslararası güçler tarafından tahakküm altına alınması, işgali ve sömürgeleştirme çabalarıyla başladığını belirten Korkmaz, 29 Ekim'in bu düzene karşı çıkışın adı olduğunu ifade etti. Türklerin bir asır önce kendi topraklarını her türlü emperyalist işgal ve talana karşı koruduklarına dikkati çeken Korkmaz, bu işgal, talan ve statükoya karşı çıkışın hafızalarda hep canlı tutulması gerektiğini aktardı.

''NECİP MİLLETMİZİN CUMHURİYET BAYRAMINI KUTLUYORUM''

Korkmaz, mesajında şunları kaydetti: "Biz, cumhuriyetin kuruluşunu, 600 yıllık bir mirastan sonra varlığımızı korumak ve tarihteki rolümüzü yeniden inşa etmek olarak görüyoruz. Bugün daha fazla sürdürülmesi mümkün olmayan mevcut dünya düzenine karşı mücadele etmek 1923'ün güncel halidir. 29 Ekim, takvimlere sıkıştırılmış bir anmanın ötesinde mevcudiyetimizin, müktesebatımıza göre şekillendirilmesi olarak değerlendirilmelidir. Bu mana ile necip milletimizin Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyorum."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.