GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

“Tarım üretimi yok edildi”

Siyaset 07.08.2020 - 10:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Tarım üretimi yok edildi”

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, “Çeşitli yöntemlerle baskılanan kur, tarım üretimi yok edildi, sanayi üretim nerdeyse yok, yüksek gümrük vergi uygulamaları kısmen gerçekleşen ihracatında belini kırdı” dedi. CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, son günlerde yükselişe geçen dolar, altın ve Euro hakkında açıklamalarda bulundu. Aktaş açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Maalesef ülkemizin parası her geçen gün değer kaybediyor. 1 Dolar: 7.29 TL, 1 Gram Altın: 485 TL, 1 Euro: 8.60 TL. Açıklanan enflasyon rakamları fiktif, sözde yerli ve milli olanların sesi çıkmıyor. Çeşitli yöntemlerle baskılanan kur, adeta volkan gibi patlayacak durumda, karşılıksız para basmanın reçetesi ağır oluyor, tarım üretimi yok edildi, sanayi üretim nerdeyse yok, yüksek gümrük vergi uygulamaları kısmen gerçekleşen ihracatında belini kırdı. Baskı rejimi ile işçi çıkarmalarını önlemek, kısa çalışma ödeneği uzatmak çare değil. YARIN BUGÜNDEN DAHA KARANLIK İkinci dalga etkisi şimdiden hissedilir oldu, yarın bugünden daha karanlık. İç ve dış yatırımcılar ülkemizin ekonomisine güvenmiyor. Millet kocaman bir fakirlikle karşı karşıya bırakılmış durumda faturayı ödeyecek olanlar belli bizler. Bu durumun sorumlusu da belli. Girdaptan çıkış ise; bilimden yana akıldan yana olan güçlü parlamenter sisteme inanan, demokrasiyi araç değil amaç bilenlerin, ülkesini seven milletini seven önceliği kendi olmayan yöneticilerin iktidara gelmesiyle mümkün olur. Cumhuriyetin ikinci yüzyılında halkın iktidarında aydınlık gelecek bizlerin olacak bizler hazırız.”

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, “Çeşitli yöntemlerle baskılanan kur, tarım üretimi yok edildi, sanayi üretim nerdeyse yok, yüksek gümrük vergi uygulamaları kısmen gerçekleşen ihracatında belini kırdı” dedi.

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, son günlerde yükselişe geçen dolar, altın ve Euro hakkında açıklamalarda bulundu. Aktaş açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Maalesef ülkemizin parası her geçen gün değer kaybediyor. 1 Dolar: 7.29 TL, 1 Gram Altın: 485 TL, 1 Euro: 8.60 TL. Açıklanan enflasyon rakamları fiktif, sözde yerli ve milli olanların sesi çıkmıyor. Çeşitli yöntemlerle baskılanan kur, adeta volkan gibi patlayacak durumda, karşılıksız para basmanın reçetesi ağır oluyor, tarım üretimi yok edildi, sanayi üretim nerdeyse yok, yüksek gümrük vergi uygulamaları kısmen gerçekleşen ihracatında belini kırdı. Baskı rejimi ile işçi çıkarmalarını önlemek, kısa çalışma ödeneği uzatmak çare değil.

YARIN BUGÜNDEN DAHA KARANLIK

İkinci dalga etkisi şimdiden hissedilir oldu, yarın bugünden daha karanlık. İç ve dış yatırımcılar ülkemizin ekonomisine güvenmiyor. Millet kocaman bir fakirlikle karşı karşıya bırakılmış durumda faturayı ödeyecek olanlar belli bizler. Bu durumun sorumlusu da belli. Girdaptan çıkış ise; bilimden yana akıldan yana olan güçlü parlamenter sisteme inanan, demokrasiyi araç değil amaç bilenlerin, ülkesini seven milletini seven önceliği kendi olmayan yöneticilerin iktidara gelmesiyle mümkün olur. Cumhuriyetin ikinci yüzyılında halkın iktidarında aydınlık gelecek bizlerin olacak bizler hazırız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.