Tarım ve hayvancılık şahlanacak

Gebze 26.03.2019 - 11:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Tarım ve hayvancılık şahlanacak

Seçim çalışmaları kapsamında Gebze'nin köylerini ziyaret eden Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, "Gebze'de yıllardır göz ardı edilen tarım ve hayvancılık yeniden şahlanacak" ifadelerini kullandı.

Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, Kargalı, Ahatlı, Hatipler, Duraklı ve Elbizli köylerini ziyaret etti. Köylerde buluşarak talep ve isteklerini dinleyen Serap Çakır, projelerini anlatarak, destek istedi.  İMAR SORUNU ÇÖZÜLECEK Köydeki sıkıntıları bildiğini söyleyen Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, "Büyükşehir statüsü nedeniyle artık köylerimiz mahalle oldu. Bu statü nedeniyle yaşadığınız sıkıntıları biliyorum. Öncelikle imar konusundaki sorunları çözmemiz gerekiyor. Gebze'nin tüm köylerinde aynı sorun yaşanıyor" dedi.  GEBZE, ÖNCÜ BİR ŞEHİR OLABİLİR Köylerde tarım ve hayvancılığın bittiğini belirten Serap Çakır, "Çiftçilerin çok ciddi sıkıntısı var. Çiftçimizin hem tarımsal alanda hem de hayvancılıkta desteklenmesi gerekiyor. Gebze, sanayisinin yanı sıra tarım ve hayvancılıkta da öncü bir şehir olabilir. Bunun için çok önemli projelerimiz. Projemizle birlikte köylerdeki göçü engelleyeceğiz. Gebze'de yıllardır göz ardı edilen tarım ve hayvancılık yeniden şahlanacak" ifadelerini kullandı.  ÇİFTÇİNİN YÜZÜ GÜLECEK Açık, şeffaf ve birlikte yönetim anlayışı ile Gebze'ye hizmet edeceğini dile getiren Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, "Üreticimizin her zaman yanında olacağız. Çiftçinin yüzü bizimle birlikte gülecek. Tarım ve hayvancılığı teşvik edip destekleyeceğiz" şeklinde konuştu. 
Seçim çalışmaları kapsamında Gebze'nin köylerini ziyaret eden Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, "Gebze'de yıllardır göz ardı edilen tarım ve hayvancılık yeniden şahlanacak" ifadelerini kullandı.

Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, Kargalı, Ahatlı, Hatipler, Duraklı ve Elbizli köylerini ziyaret etti. Köylerde buluşarak talep ve isteklerini dinleyen Serap Çakır, projelerini anlatarak, destek istedi. 

İMAR SORUNU ÇÖZÜLECEK

Köydeki sıkıntıları bildiğini söyleyen Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, "Büyükşehir statüsü nedeniyle artık köylerimiz mahalle oldu. Bu statü nedeniyle yaşadığınız sıkıntıları biliyorum. Öncelikle imar konusundaki sorunları çözmemiz gerekiyor. Gebze'nin tüm köylerinde aynı sorun yaşanıyor" dedi. 

GEBZE, ÖNCÜ BİR ŞEHİR OLABİLİR

Köylerde tarım ve hayvancılığın bittiğini belirten Serap Çakır, "Çiftçilerin çok ciddi sıkıntısı var. Çiftçimizin hem tarımsal alanda hem de hayvancılıkta desteklenmesi gerekiyor. Gebze, sanayisinin yanı sıra tarım ve hayvancılıkta da öncü bir şehir olabilir. Bunun için çok önemli projelerimiz. Projemizle birlikte köylerdeki göçü engelleyeceğiz. Gebze'de yıllardır göz ardı edilen tarım ve hayvancılık yeniden şahlanacak" ifadelerini kullandı. 

ÇİFTÇİNİN YÜZÜ GÜLECEK

Açık, şeffaf ve birlikte yönetim anlayışı ile Gebze'ye hizmet edeceğini dile getiren Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, "Üreticimizin her zaman yanında olacağız. Çiftçinin yüzü bizimle birlikte gülecek. Tarım ve hayvancılığı teşvik edip destekleyeceğiz" şeklinde konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.