“Tarlada izi olmayanın, harmanda yüzü olmaz”

Gebze 27.03.2019 - 10:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

“Tarlada izi olmayanın, harmanda yüzü olmaz”

CHP Gebze Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun, seçim ofisi açılışında açık hava mitingiyle Beylikbağılı vatandaşlara seslendi.

 Beylikbağı Sarı Cami Meydanında binlerce vatandaşın karşısına çıkan Recep Dursun, “Senelerdir beraber mücadele ettik, kardeş olduk yoldaş olduk. Geçmişte ortada görünmeyenler şimdi gazetelerde tapu dağıtıyor” dedi. Millet ittifakı Beylikbağı Sarı Cami Meydanında gövde gösterisi yaptı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Serdar Kaman, CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Özhan Öztürk, meclis üyesi adayları, partililer ve binlerce vatandaş seçim ofisi açılışı için bir araya geldi. Soğuk havaya aldırmayan binlerce vatandaş meydanı yoğun şekilde doldururken gerek Serdar Kaman’a gerekse Recep Dursun’a büyük destek verdi. SENELERDİR SİZİ YOK SAYDILAR Gencinden yaşlısına kadar binlerce vatandaşın katıldığı seçim ofisi açılışı görkemli görüntülere sahne oldu. Millet ittifakının CHP’li Gebze Belediyesi Başkan Adayı Recep Dursun, açık hava mitinginde Beylikbağılı vatandaşlara seslendi. Başkan Adayı Recep Dursun, “Benim gibi bir başkan adayı tapu veriyor. Adayların böyle bir yetkisi var mı? Aranızda tapu alanınız var mı? Senelerdir buralarda görünmeyeler şimdi burayı fark eder, sizi hatırlar oldular” ifadesini kullandı. YEREL SEÇİMDE ADAYA OY VERİN “Gebze kazanırsa, Kocaeli kazanır, Kocaeli kazanırsa tüm ülke huzur bulur” diyen Recep Dursun “İnsanlara hizmet etmek yerine bugüne kadar eziyet ettiler. Tüm gün sizlerle birlikteyim. Siftah yapmadan dükkân kapatan esnaflar var. Buralara gereken değer verilseydi böyle mi olurdu? Yerel seçimler hizmet seçimidir. Sizlere hizmet edecek olan insana oy verin. Buraya uğramamış olanlara şans vermeyin. Sizlerin sıkıntılarını ve dertlerini yakından biliyorum” dedi. 31 MART GÜNÜ GÖNDERECEĞİZ Kendisine gösterilen destek sebebiyle konuşması sık sık kesilen Recep Dursun, “Bugüne kadar bizlere hizmet vermeyenleri 31 Mart günü göndereceğiz. Çocuklarımızın geleceğine sahip çıkalım. Bizleri muhatap almayanlar gereken dersi alacaklar. Geleceğimizi oylayacağımız bir seçim olacak. Hep beraber kazanacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu. Öte yandan meydandaki vatandaşlar sık sık “Recep Başkan” şeklinde tempo tutarken bu tablo ‘Beylikbağı kararını vermiş’ şeklinde yorumlandı. 
CHP Gebze Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun, seçim ofisi açılışında açık hava mitingiyle Beylikbağılı vatandaşlara seslendi.

 Beylikbağı Sarı Cami Meydanında binlerce vatandaşın karşısına çıkan Recep Dursun, “Senelerdir beraber mücadele ettik, kardeş olduk yoldaş olduk. Geçmişte ortada görünmeyenler şimdi gazetelerde tapu dağıtıyor” dedi.

Millet ittifakı Beylikbağı Sarı Cami Meydanında gövde gösterisi yaptı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Serdar Kaman, CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Özhan Öztürk, meclis üyesi adayları, partililer ve binlerce vatandaş seçim ofisi açılışı için bir araya geldi. Soğuk havaya aldırmayan binlerce vatandaş meydanı yoğun şekilde doldururken gerek Serdar Kaman’a gerekse Recep Dursun’a büyük destek verdi.

SENELERDİR SİZİ YOK SAYDILAR

Gencinden yaşlısına kadar binlerce vatandaşın katıldığı seçim ofisi açılışı görkemli görüntülere sahne oldu. Millet ittifakının CHP’li Gebze Belediyesi Başkan Adayı Recep Dursun, açık hava mitinginde Beylikbağılı vatandaşlara seslendi. Başkan Adayı Recep Dursun, “Benim gibi bir başkan adayı tapu veriyor. Adayların böyle bir yetkisi var mı? Aranızda tapu alanınız var mı? Senelerdir buralarda görünmeyeler şimdi burayı fark eder, sizi hatırlar oldular” ifadesini kullandı.

YEREL SEÇİMDE ADAYA OY VERİN

“Gebze kazanırsa, Kocaeli kazanır, Kocaeli kazanırsa tüm ülke huzur bulur” diyen Recep Dursun “İnsanlara hizmet etmek yerine bugüne kadar eziyet ettiler. Tüm gün sizlerle birlikteyim. Siftah yapmadan dükkân kapatan esnaflar var. Buralara gereken değer verilseydi böyle mi olurdu? Yerel seçimler hizmet seçimidir. Sizlere hizmet edecek olan insana oy verin. Buraya uğramamış olanlara şans vermeyin. Sizlerin sıkıntılarını ve dertlerini yakından biliyorum” dedi.

31 MART GÜNÜ GÖNDERECEĞİZ

Kendisine gösterilen destek sebebiyle konuşması sık sık kesilen Recep Dursun, “Bugüne kadar bizlere hizmet vermeyenleri 31 Mart günü göndereceğiz. Çocuklarımızın geleceğine sahip çıkalım. Bizleri muhatap almayanlar gereken dersi alacaklar. Geleceğimizi oylayacağımız bir seçim olacak. Hep beraber kazanacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu. Öte yandan meydandaki vatandaşlar sık sık “Recep Başkan” şeklinde tempo tutarken bu tablo ‘Beylikbağı kararını vermiş’ şeklinde yorumlandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.