19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Tartıştığı kardeşini öldürdü

Kocaeli 29.08.2016 - 09:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Tartıştığı kardeşini öldürdü

Gündoğdu Mahallesi Kabaoğlu Köyünde meydana gelen olayda Ahmet Kurt(33) kardeşi olan Emrullah Kurt(41)’u yaraladı.

Emrullah Kurt ise kaldırıldığı hastanede bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.EVİNİ YAKMIŞTIEdinilen bilgi ve iddialara göre; Psikolojik sorunları bulunduğu öne sürülen Emrullah Kurt, geçtiğimiz aylarda tartıştığı eşini darp ettikten sonra yaşadığı olaylardan bıkan eşi, 2 çocuğunu da yanına alarak evden ayrılmıştı.Emrullah Kurt’un yaşadığı olaylardan  bunalıma girerek annesi ile birlikte yaşadığı evi ateşe verdi. Emrullah Kurt, önceki akşam kardeşini aradı. Annesinin rahatsız olduğunu söyleyerek eve çağırdı.Eve gelen Ahmet annesini aldı ve yolda giderken annesinin abisi tarafından darp edildiği ve sokağa atıldığını öğrendi.  Ahmet Kurt ile annesi, hastanede darp olayından hiç bahsetmedi. Tedavi olduktan sonra Ahmet Kurt annesini alarak kayınvalidesinin evine götürdü.  Tam bu sırada abisi Emrullah kendisini telefonla aradı. Bu seferde sen anneni niye hastaneye götürdün diyerek telefonda tartıştılar.  Abisi tartıştıktan sonra  öfkelenen  Ahmet Kurt, 41 PB 589 plakalı aracı  ile  geri döndü. Abisi  hemen yanına  geldi ve kapıyı açarak direkt vurmaya başladı. Ahmet Kurt’ta araçtan inerek abisi ile boğuşmaya başladıkları esnada  Emrullah Kurt’un belindeki silah yere düştü. Ahmet Kurt silahı alarak korkutmak amacıyla yere doğru ateş etti.   ADLİYEYE GETİRİLDİ Ancak bu esnada abisinin yaralandığını gördü. Hemen Abisini aracına alarak  Kocaeli Devlet Hastanesine  götürdü. Kendisi ise silahla birlikte polise teslim oldu.  Tam bu esnada abisinin öldüğünü öğrendi. İzmit İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından  teslim alınan  Ahmet Kurt   ifadesi alındıktan sonra öğlen saatlerinde Kocaeli Adliyesine sevk edildi.   Olayda yaşamını yitiren Emrullah Kurt ‘un cenazesi ise  Kocaeli Devlet Hastanesinde yapılan otopsi sonrasında  toprağa verilmek üzere yakınlarına teslim edildi
Gündoğdu Mahallesi Kabaoğlu Köyünde meydana gelen olayda Ahmet Kurt(33) kardeşi olan Emrullah Kurt(41)’u yaraladı.

Emrullah Kurt ise kaldırıldığı hastanede bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.EVİNİ YAKMIŞTIEdinilen bilgi ve iddialara göre; Psikolojik sorunları bulunduğu öne sürülen Emrullah Kurt, geçtiğimiz aylarda tartıştığı eşini darp ettikten sonra yaşadığı olaylardan bıkan eşi, 2 çocuğunu da yanına alarak evden ayrılmıştı.Emrullah Kurt’un yaşadığı olaylardan  bunalıma girerek annesi ile birlikte yaşadığı evi ateşe verdi.

Emrullah Kurt, önceki akşam kardeşini aradı. Annesinin rahatsız olduğunu söyleyerek eve çağırdı.Eve gelen Ahmet annesini aldı ve yolda giderken annesinin abisi tarafından darp edildiği ve sokağa atıldığını öğrendi.  Ahmet Kurt ile annesi, hastanede darp olayından hiç bahsetmedi. Tedavi olduktan sonra Ahmet Kurt annesini alarak kayınvalidesinin evine götürdü.  Tam bu sırada abisi Emrullah kendisini telefonla aradı. Bu seferde sen anneni niye hastaneye götürdün diyerek telefonda tartıştılar.  Abisi tartıştıktan sonra  öfkelenen  Ahmet Kurt, 41 PB 589 plakalı aracı  ile  geri döndü. Abisi  hemen yanına  geldi ve kapıyı açarak direkt vurmaya başladı. Ahmet Kurt’ta araçtan inerek abisi ile boğuşmaya başladıkları esnada  Emrullah Kurt’un belindeki silah yere düştü. Ahmet Kurt silahı alarak korkutmak amacıyla yere doğru ateş etti.  

ADLİYEYE GETİRİLDİ

Ancak bu esnada abisinin yaralandığını gördü. Hemen Abisini aracına alarak  Kocaeli Devlet Hastanesine  götürdü. Kendisi ise silahla birlikte polise teslim oldu.  Tam bu esnada abisinin öldüğünü öğrendi. İzmit İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından  teslim alınan  Ahmet Kurt   ifadesi alındıktan sonra öğlen saatlerinde Kocaeli Adliyesine sevk edildi.   Olayda yaşamını yitiren Emrullah Kurt ‘un cenazesi ise  Kocaeli Devlet Hastanesinde yapılan otopsi sonrasında  toprağa verilmek üzere yakınlarına teslim edildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.