19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Taşdemir “Belediyeyi Alacağız!”

Siyaset 26.07.2018 - 10:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Taşdemir “Belediyeyi Alacağız!”

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir , “MHP Gebze olarak yerel seçimlere iyi bir şekilde çalışarak belediyeyi alacağız.” dedi.

MHP Gebze İlçe Başkanlığı önceki gün yönetim kurulu toplantısını yaptı. İlçe binasında yapılan yönetim kurulu toplantısında MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir bir konuşma yaptı. Başkan Taşdemir konuşmasında yerel seçim hazırlıklarına değinerek, “24 Haziran’ı geride bıraktık. Şimdi önümüzde bir yerel seçim var. Bu yerel seçime en iyi şekilde hazırlanacağız. Gayretli çalışmalarımız ile Gebze Belediyesi’ni alacağız. Genel seçimlerin ardından teşkilatımız içinde bir güçlenme süreci başlattık. Aksayan yönlerimiz ile teşkilatımızı ele alıp yerel seçimlere eksiksiz hazırlanmalarımızı yapacağız. STANT KURACAĞIZ Gebze’de 4 mahalle bölge başkanlığımız bulunuyor. Bu mahalle başkanlıklarımıza 24 Haziran seçimlerinde gayretli çalışmaları için teşekkür plaketi takdim edeceğiz. MHP Gebze İlçe Teşkilatı sadece seçimden seçime çalışan bir parti değildir. Biz sadece seçimden seçimlere değil, her zaman vatandaşlarımızın yanındayız. Çalışmalarımız neticesinde Gebze Kent Meydanı’na yeniden MHP standını kuracağız.  Standımızda üye çalışmalarımız devam edecek. Önceki günlerde MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü ile birlikte Gebze’de çıktığımız teşekkür broşürü dağıtım turumuza Gebze Kent Meydanı’nda bulunan standımızdan devam edeceğiz.” dedi. KÜBRA AKABALI    
MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir , “MHP Gebze olarak yerel seçimlere iyi bir şekilde çalışarak belediyeyi alacağız.” dedi.

MHP Gebze İlçe Başkanlığı önceki gün yönetim kurulu toplantısını yaptı. İlçe binasında yapılan yönetim kurulu toplantısında MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir bir konuşma yaptı. Başkan Taşdemir konuşmasında yerel seçim hazırlıklarına değinerek, “24 Haziran’ı geride bıraktık. Şimdi önümüzde bir yerel seçim var. Bu yerel seçime en iyi şekilde hazırlanacağız. Gayretli çalışmalarımız ile Gebze Belediyesi’ni alacağız. Genel seçimlerin ardından teşkilatımız içinde bir güçlenme süreci başlattık. Aksayan yönlerimiz ile teşkilatımızı ele alıp yerel seçimlere eksiksiz hazırlanmalarımızı yapacağız.

STANT KURACAĞIZ

Gebze’de 4 mahalle bölge başkanlığımız bulunuyor. Bu mahalle başkanlıklarımıza 24 Haziran seçimlerinde gayretli çalışmaları için teşekkür plaketi takdim edeceğiz. MHP Gebze İlçe Teşkilatı sadece seçimden seçime çalışan bir parti değildir. Biz sadece seçimden seçimlere değil, her zaman vatandaşlarımızın yanındayız. Çalışmalarımız neticesinde Gebze Kent Meydanı’na yeniden MHP standını kuracağız.  Standımızda üye çalışmalarımız devam edecek. Önceki günlerde MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü ile birlikte Gebze’de çıktığımız teşekkür broşürü dağıtım turumuza Gebze Kent Meydanı’nda bulunan standımızdan devam edeceğiz.” dedi.

KÜBRA AKABALI

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.