Taşdemir’den İdam’a tam destek!

Gebze 30.11.2016 - 13:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Taşdemir’den İdam’a tam destek!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin önceki gün grup toplantısında İdam çağrısı kamuoyunda geniş yankı buldu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin önceki gün grup toplantısında İdam çağrısı kamuoyunda geniş yankı buldu. İdam cezasının bir an evvel Meclis’e getirilmesi halinde destek vereceklerini açıklayan ve bu konuda Hükümete açık çek sunan Bahçeli’ye Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir’den tam destek verdi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Taşdemir, Hükümetin harekete geçmesini isteyerek kendilerinin de önümüzde ki günlerde imza kampanyasıyla destek vereceklerini söyledi. 57.Hükümette idamın kaldırılmasına yönelik süreci anlatan ve Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin uzun süre karşı çıktığını hatırlatan Taşdemir, bütün Milletvekilleriyle o dönem İdam Cezasının kalkmasına MHP Hayır oyu vermesine rağmen İdamı kendilerinin kaldırdığı yönünde algı oluşturulduğunu ifade etti. İMZA KAMPANYASI İdam cezasına tam destek veren Taşdemir, “Yakın savaş, terörle mücadele, vatana ihanet konularında, çocuklarımıza yönelik cinsel istismar suçlarında AB ne diyor diye hiç bakmadan İdamı getirelim. Sayın Cumhurbaşkanımız da bu konuda İdam cezası geri gelebilir şeklinde açıklamıştı. MHP Genel Başkanımız da AK Parti getirsin Meclise biz destek veririz demişti. AP’nin karşı çıktığı idama Genel başkanımız atıfta bulunarak hem onlara bir ders verelim, hem de bu konuyu sürekli gündeme getirerek arkasından herhangi bir şey yapılmamasına karşın ‘Meclise getirip Onaylayalım’ diyerek açıklamada bulundu. Biz de MHP Gebze olarak Genel başkanımızın arkasındayız, bu açıklamalarını destekliyoruz. İdam cezası, Vatana İhanet, terör, çocuklarımıza yönelik cinsel istismar suçları için gelmeli. Bu konuda bizde önümüzde ki günlerde İlçe Teşkilatlarımızla birlikte imza kampanyası düzenleyerek destek vereceğiz.”diye konuştu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin önceki gün grup toplantısında İdam çağrısı kamuoyunda geniş yankı buldu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin önceki gün grup toplantısında İdam çağrısı kamuoyunda geniş yankı buldu. İdam cezasının bir an evvel Meclis’e getirilmesi halinde destek vereceklerini açıklayan ve bu konuda Hükümete açık çek sunan Bahçeli’ye Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir’den tam destek verdi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Taşdemir, Hükümetin harekete geçmesini isteyerek kendilerinin de önümüzde ki günlerde imza kampanyasıyla destek vereceklerini söyledi. 57.Hükümette idamın kaldırılmasına yönelik süreci anlatan ve Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin uzun süre karşı çıktığını hatırlatan Taşdemir, bütün Milletvekilleriyle o dönem İdam Cezasının kalkmasına MHP Hayır oyu vermesine rağmen İdamı kendilerinin kaldırdığı yönünde algı oluşturulduğunu ifade etti.

İMZA KAMPANYASI

İdam cezasına tam destek veren Taşdemir, “Yakın savaş, terörle mücadele, vatana ihanet konularında, çocuklarımıza yönelik cinsel istismar suçlarında AB ne diyor diye hiç bakmadan İdamı getirelim. Sayın Cumhurbaşkanımız da bu konuda İdam cezası geri gelebilir şeklinde açıklamıştı. MHP Genel Başkanımız da AK Parti getirsin Meclise biz destek veririz demişti. AP’nin karşı çıktığı idama Genel başkanımız atıfta bulunarak hem onlara bir ders verelim, hem de bu konuyu sürekli gündeme getirerek arkasından herhangi bir şey yapılmamasına karşın ‘Meclise getirip Onaylayalım’ diyerek açıklamada bulundu. Biz de MHP Gebze olarak Genel başkanımızın arkasındayız, bu açıklamalarını destekliyoruz. İdam cezası, Vatana İhanet, terör, çocuklarımıza yönelik cinsel istismar suçları için gelmeli. Bu konuda bizde önümüzde ki günlerde İlçe Teşkilatlarımızla birlikte imza kampanyası düzenleyerek destek vereceğiz.”diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.