19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

TAŞDEMİR’DEN ÜNLÜ’YE ZİYARET!

Kocaeli 02.06.2017 - 13:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

TAŞDEMİR’DEN ÜNLÜ’YE ZİYARET!

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir ve yönetimi geçtiğimiz günlerde gerçekleşen kongre ile yeniden İl Başkanı olan Aydın Ünlü’ye “hayırlı olsun” ziyaretine gitti MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir ve yönetimi 3. Dönem seçilen İl Başkanı Aydın Ünlü ve yönetimine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. MHP Kocaeli 3. dönem il başkanlığına seçilen Aydın Ünlü'ye  hayırlı olsun ziyaretleri hız kesmeden devam ediyor. Önceki gün MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir ve yönetimi Aydın Ünlü’yü makamında ziyaret ederek hayırlı olsun ziyaretinde bulunup yeni il yönetime başarılar dilediler. Ziyarette istişare yapan MHP’liler gündemi de değerlendirdi.  

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir ve yönetimi geçtiğimiz günlerde gerçekleşen kongre ile yeniden İl Başkanı olan Aydın Ünlü’ye “hayırlı olsun” ziyaretine gitti

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir ve yönetimi 3. Dönem seçilen İl Başkanı Aydın Ünlü ve yönetimine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

MHP Kocaeli 3. dönem il başkanlığına seçilen Aydın Ünlü'ye  hayırlı olsun ziyaretleri hız kesmeden devam ediyor. Önceki gün MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir ve yönetimi Aydın Ünlü’yü makamında ziyaret ederek hayırlı olsun ziyaretinde bulunup yeni il yönetime başarılar dilediler. Ziyarette istişare yapan MHP’liler gündemi de değerlendirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.