Taşdemir; “Dolar Oyununu Bozacağız!”

Gebze 06.08.2018 - 16:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Taşdemir; “Dolar Oyununu Bozacağız!”

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir ziynet eşyalarını bozdurarak, “Dün bize ulaşan genelge ile Cumhurbaşkanımızın ‘altın ve dolar’ çağrısına katkı sağladık. Türk Lirası üzerinde oynanan dolar oyununu hep beraber bozacağız.” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 5 lirayı geçen dolara karşılık ‘Yastık altındaki dolar ve altınlarınızı bozdurun’ çağrısında bulunmuştu. Erdoğan’ın çağrısına MHP Gebze’den jet yanıt geldi. MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir ve yönetimi dün kuyumcuya giderek ziynet eşyalarını bozdurdu. Konu hakkında gazetemize açıklamalarda bulunan Başkan Taşdemir, “Ülke olarak çok sıkıntılı dönemden geçiyoruz. İçerdeki ve dışardaki Türkiye’nin düşmanları malum oyun tezgâhlama peşindeler. Biz de bu oyunu bozalım arzu ettik. Bu yapılan çağrıya katkıda bulunalım diyerek takılarımızı aldık kuyumcuya getirdik.” diye konuştu. SAĞDUYULU DAVRANIN Bir dolar krizinin de 2011 yılında yaşandığını ve aynı krizin yeniden yaşatılmaya çalışıldığına dikkat çeken Başkan Taşdemir, “2001 yılında da Milliyetçi Hareket Partisi’nin hükümet ortağı olduğu dönemde yine buna benzer oyun ve tezgâh yapılmıştı. Dışardan ve içerden yapılan müdahalelerde maalesef dolar o günlerde bir kriz ortamı yaratılarak yükseltilmişti. Dolayısıyla dolar ile alışveriş yapıp dolar ile borçlanan vatandaşlarımız, esnafımız hepsi büyük manada zarar görmüştü. Biz 2001 yılındaki bu krizin deneyim ve tecrübesi ile bir siyasetçi olarak bugün de vatandaşlarımızı sağduyulu davranmaya davet ediyoruz. TÜM TÜRKİYE’YE YAYACAĞIZ Bir takım güçlerin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a duydukları kini Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne ve hepimize ödettirmeye çalışıyorlar. Oyunu görüp bozmamız lazım. Türk milliyetçileri ve ülkücüleri olarak biz bu konuda deneyimliyiz, tecrübeliyiz bu oyunu bozacağız. Ne Cumhurbaşkanımızı ne de Bakanlar hakkında alınmış olan kararların uygulanmasına razı olamayız. Onlar asla yalnız değildir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti öyle uzaktan parmak sallanarak korkutulacak bir ülkede değildir. Yapmamız gerekenler neyse yapacağız. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısının ardından Genel Merkezimizden bize bir genelge geldi. Genelge ile birlikte Cumhurbaşkanımızın çağrısını cevapsız bırakmayarak altın ve dolar seferberliğini tüm Türkiye’ye yayacağız.” diye belitti. KÜBRA AKABALI        
MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir ziynet eşyalarını bozdurarak, “Dün bize ulaşan genelge ile Cumhurbaşkanımızın ‘altın ve dolar’ çağrısına katkı sağladık. Türk Lirası üzerinde oynanan dolar oyununu hep beraber bozacağız.” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 5 lirayı geçen dolara karşılık ‘Yastık altındaki dolar ve altınlarınızı bozdurun’ çağrısında bulunmuştu. Erdoğan’ın çağrısına MHP Gebze’den jet yanıt geldi. MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir ve yönetimi dün kuyumcuya giderek ziynet eşyalarını bozdurdu. Konu hakkında gazetemize açıklamalarda bulunan Başkan Taşdemir, “Ülke olarak çok sıkıntılı dönemden geçiyoruz. İçerdeki ve dışardaki Türkiye’nin düşmanları malum oyun tezgâhlama peşindeler. Biz de bu oyunu bozalım arzu ettik. Bu yapılan çağrıya katkıda bulunalım diyerek takılarımızı aldık kuyumcuya getirdik.” diye konuştu.

SAĞDUYULU DAVRANIN

Bir dolar krizinin de 2011 yılında yaşandığını ve aynı krizin yeniden yaşatılmaya çalışıldığına dikkat çeken Başkan Taşdemir, “2001 yılında da Milliyetçi Hareket Partisi’nin hükümet ortağı olduğu dönemde yine buna benzer oyun ve tezgâh yapılmıştı. Dışardan ve içerden yapılan müdahalelerde maalesef dolar o günlerde bir kriz ortamı yaratılarak yükseltilmişti. Dolayısıyla dolar ile alışveriş yapıp dolar ile borçlanan vatandaşlarımız, esnafımız hepsi büyük manada zarar görmüştü. Biz 2001 yılındaki bu krizin deneyim ve tecrübesi ile bir siyasetçi olarak bugün de vatandaşlarımızı sağduyulu davranmaya davet ediyoruz.

TÜM TÜRKİYE’YE YAYACAĞIZ

Bir takım güçlerin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a duydukları kini Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne ve hepimize ödettirmeye çalışıyorlar. Oyunu görüp bozmamız lazım. Türk milliyetçileri ve ülkücüleri olarak biz bu konuda deneyimliyiz, tecrübeliyiz bu oyunu bozacağız. Ne Cumhurbaşkanımızı ne de Bakanlar hakkında alınmış olan kararların uygulanmasına razı olamayız. Onlar asla yalnız değildir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti öyle uzaktan parmak sallanarak korkutulacak bir ülkede değildir. Yapmamız gerekenler neyse yapacağız. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısının ardından Genel Merkezimizden bize bir genelge geldi. Genelge ile birlikte Cumhurbaşkanımızın çağrısını cevapsız bırakmayarak altın ve dolar seferberliğini tüm Türkiye’ye yayacağız.” diye belitti.

KÜBRA AKABALI

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.