Taşdemir; “Fitne Fesada Dikkat Edin”

Dilovası 16.10.2018 - 17:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Taşdemir; “Fitne Fesada Dikkat Edin”

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir MHP Gebze İlçe Başkanlığı’nın resmi açıklamaları dışında herhangi bir açıklamaya itibar etmemeleri gerektiğini söyleyerek, “Partimize yönelik yapılan fitne fesada dikkat edilmelidir.” dedi.

MHP Genel Merkez Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın’ın teşkilatlara göndermiş olduğu talimatların çok önem arz ettiğini söyleyen Başkan Taşdemir, “Yönetim kurulumuzun, yetkili görevlilerimizin ve dava arkadaşlarımızın, partimize yönelik yapılan fitne fesada dikkat etmesini, eylem ve söylemlerini parti politikalarımıza göre belirlemesinin gerekir. Liderimizin ve MHP Genel Merkez Yetkililerimizin, İl Başkanlığımızın ve İlçe Başkanlığımızın resmi açıklamaları dışında hiç bir açıklamaya itibar edilmemelidir. ART NİYETLİLERE GEÇİT YOK Liderimizin de belirttiği üzere sokaklar karanlıktır, sokaklar kirlidir. MHP üzerine oynanan tüm oyunların dün olduğu gibi bugünde bozulacağından Ülküdaşlarımız emin olsun. Gerek Liderimize ve gerekse partimize itham edilen tüm kötü sözleri, liderimizin de belirttiği üzere kendilerine geri iade ediyoruz. İçinden geçtiğimiz bu süreçte Uyanık olunmalı ve fitne fesada geçit verilmemelidir. Lider Teşkilat Doktrin Geleneğimize bağlı olarak, aramıza, teşkilatlarımıza sızmaya çalışan art niyetlilere geçit vermemeliyiz. KARŞISINDA DURAMAZ Liderimizin hedeflerine yerel seçimlere yönelik çalışmalarımıza aralıksız devam etmeliyiz. Teşkilat Yetkililerimizin bilgisi dışında bireysel hassasiyet ve duygusallık göstermeden birlik ve beraberlik ruhu içerisinde teşkilatçılık bilinci ile hareket etmeliyiz.  Son olarak MHP düşmanlarına, art niyetli zihniyete, amaçları sadece MHP'yi parçalamak ve başarısını engellemeye çalışmak olan beyhude çaba sahiplerine önemle belirtmek isteriz ki; Milliyetçi Hareket Partisi, İdeolojisi ve geleneği olan bir siyasi harekettir, Sessiz kalır, Soğukkanlı olur, ama gün gelir ayranı kabarırsa karşısında kimse duramaz.” dedi.
MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir MHP Gebze İlçe Başkanlığı’nın resmi açıklamaları dışında herhangi bir açıklamaya itibar etmemeleri gerektiğini söyleyerek, “Partimize yönelik yapılan fitne fesada dikkat edilmelidir.” dedi.

MHP Genel Merkez Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın’ın teşkilatlara göndermiş olduğu talimatların çok önem arz ettiğini söyleyen Başkan Taşdemir, “Yönetim kurulumuzun, yetkili görevlilerimizin ve dava arkadaşlarımızın, partimize yönelik yapılan fitne fesada dikkat etmesini, eylem ve söylemlerini parti politikalarımıza göre belirlemesinin gerekir. Liderimizin ve MHP Genel Merkez Yetkililerimizin, İl Başkanlığımızın ve İlçe Başkanlığımızın resmi açıklamaları dışında hiç bir açıklamaya itibar edilmemelidir.

ART NİYETLİLERE GEÇİT YOK

Liderimizin de belirttiği üzere sokaklar karanlıktır, sokaklar kirlidir. MHP üzerine oynanan tüm oyunların dün olduğu gibi bugünde bozulacağından Ülküdaşlarımız emin olsun. Gerek Liderimize ve gerekse partimize itham edilen tüm kötü sözleri, liderimizin de belirttiği üzere kendilerine geri iade ediyoruz. İçinden geçtiğimiz bu süreçte Uyanık olunmalı ve fitne fesada geçit verilmemelidir. Lider Teşkilat Doktrin Geleneğimize bağlı olarak, aramıza, teşkilatlarımıza sızmaya çalışan art niyetlilere geçit vermemeliyiz.

KARŞISINDA DURAMAZ

Liderimizin hedeflerine yerel seçimlere yönelik çalışmalarımıza aralıksız devam etmeliyiz. Teşkilat Yetkililerimizin bilgisi dışında bireysel hassasiyet ve duygusallık göstermeden birlik ve beraberlik ruhu içerisinde teşkilatçılık bilinci ile hareket etmeliyiz.  Son olarak MHP düşmanlarına, art niyetli zihniyete, amaçları sadece MHP'yi parçalamak ve başarısını engellemeye çalışmak olan beyhude çaba sahiplerine önemle belirtmek isteriz ki; Milliyetçi Hareket Partisi, İdeolojisi ve geleneği olan bir siyasi harekettir, Sessiz kalır, Soğukkanlı olur, ama gün gelir ayranı kabarırsa karşısında kimse duramaz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.