19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

TAŞDEMİR:"GEBZE'DE İSTİFA EDEN YOK!"

Gebze 06.09.2017 - 16:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

TAŞDEMİR:"GEBZE'DE İSTİFA EDEN YOK!"

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, gündeme dair açıklamalarda bulundu. MHP’deki istifalarla ilgili konuşan Taşdemir “Nusret Acur’un istifası dışında bize gelen bir istifa falan olmadı.” dedi.

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, gündeme dair açıklamalarda bulundu. MHP’li Taşdemir, İlçe yönetim kurulu toplantısı öncesi yerel ve Ulusal gündeme dair konuları değerlendirdi. Taşdemir, MHP’de yaşanan istifalarla ilgili olarak, “Bize gelen bir istifa falan olmadı. Nusret Acur’un istifası oldu. Onun dışında Gebze ilçe teşkilatına başvuran yok. Yeni parti çalışması ile ilgili olarak kim ne yapıyor bizi ilgilendirmez.” dedi. YILAN HİKÂYESİNE DÖNDÜ Gebze’nin trafiği artık diğer yerlerde de Gebze’yi âdete otopark cenneti, değnekçiler cenneti çevirdiler. Caddeleri sağlı sollu işgal ettirmek suretiyle Gebze çarşılarında da bir yerden bir yere gidebilmek mümkün değil. Alternatif projeler olmadıkça Gebze’nin trafiğini saat 4’ten sonra çarşı içerisinden E-5’e çıkabilmek mümkün değil. Gebze Fatih Devlet Hastanesi inşaatı yılan hikâyesine döndü. Şu zaman açılacak denildi. Bir başka yetkili geldi bu zaman açılacak. Bir yetkili geldi yok o zaman açılacak dendi. Bizler bu konuyu sürekli gündeme getirmemize rağmen bir türlü hastanenin açılışı bir türlü gerçekleşmedi.   ÖZEL HASTANELERE MECBUR BIRAKILIYOR Mayıs ayı dendi, ekim ayı dendi şimdi de yılbaşı deniliyor. En son bakan geldiğinde kendisine sorulduğunda müteahhit çok kötü çıktı, bundan dolayı da yeniden ihale edildi. Başka bir firmaya verildi bahaneler anlatıldı. Fatih Devlet Hastanesi’nde insanlar balık istifi gibi. Fatih Devlet Hastanesi’nden çıkıp Farabi Devlet Hastanesi’ne gitmek isteyince trafikten dolayı gidemiyorsunuz. Hastanenin inşaatının bitmemesi kime kar getiriyor? Bu inşaatı bitmemesi özel hastanelerin işine geliyor. İnsanın aklına da hastaneni açılışının çok uzatılıyor olması acaba bu özel hastanelerle özel ilişkilerden dolayı mı oluyor diye geliyor. İnsanları özel hastanelere mecbur bırakılıyor.” şeklinde konuştu.
MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, gündeme dair açıklamalarda bulundu. MHP’deki istifalarla ilgili konuşan Taşdemir “Nusret Acur’un istifası dışında bize gelen bir istifa falan olmadı.” dedi.

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, gündeme dair açıklamalarda bulundu. MHP’li Taşdemir, İlçe yönetim kurulu toplantısı öncesi yerel ve Ulusal gündeme dair konuları değerlendirdi. Taşdemir, MHP’de yaşanan istifalarla ilgili olarak, “Bize gelen bir istifa falan olmadı. Nusret Acur’un istifası oldu. Onun dışında Gebze ilçe teşkilatına başvuran yok. Yeni parti çalışması ile ilgili olarak kim ne yapıyor bizi ilgilendirmez.” dedi.

YILAN HİKÂYESİNE DÖNDÜ

Gebze’nin trafiği artık diğer yerlerde de Gebze’yi âdete otopark cenneti, değnekçiler cenneti çevirdiler. Caddeleri sağlı sollu işgal ettirmek suretiyle Gebze çarşılarında da bir yerden bir yere gidebilmek mümkün değil. Alternatif projeler olmadıkça Gebze’nin trafiğini saat 4’ten sonra çarşı içerisinden E-5’e çıkabilmek mümkün değil. Gebze Fatih Devlet Hastanesi inşaatı yılan hikâyesine döndü. Şu zaman açılacak denildi. Bir başka yetkili geldi bu zaman açılacak. Bir yetkili geldi yok o zaman açılacak dendi. Bizler bu konuyu sürekli gündeme getirmemize rağmen bir türlü hastanenin açılışı bir türlü gerçekleşmedi.  

ÖZEL HASTANELERE MECBUR BIRAKILIYOR

Mayıs ayı dendi, ekim ayı dendi şimdi de yılbaşı deniliyor. En son bakan geldiğinde kendisine sorulduğunda müteahhit çok kötü çıktı, bundan dolayı da yeniden ihale edildi. Başka bir firmaya verildi bahaneler anlatıldı. Fatih Devlet Hastanesi’nde insanlar balık istifi gibi. Fatih Devlet Hastanesi’nden çıkıp Farabi Devlet Hastanesi’ne gitmek isteyince trafikten dolayı gidemiyorsunuz. Hastanenin inşaatının bitmemesi kime kar getiriyor? Bu inşaatı bitmemesi özel hastanelerin işine geliyor. İnsanın aklına da hastaneni açılışının çok uzatılıyor olması acaba bu özel hastanelerle özel ilişkilerden dolayı mı oluyor diye geliyor. İnsanları özel hastanelere mecbur bırakılıyor.” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.