Taşdemir; “Gebze’de Tarih Yazacağız!”

Gebze 11.10.2018 - 09:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Taşdemir; “Gebze’de Tarih Yazacağız!”

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir gazetemize değerlendirmelerde bulunarak, “Yerel seçimlerde Gebze’de tarih yazacağız. 3 hilalli bayrağımızı Gebze Belediyesi’nde dalgalandıracağız.” dedi.

Genel Merkez grup toplantısına katılarak Ankara’da bir dizi ziyaretlerde ve görüşmelerde bulunan MHP Gebze İlçe Teşkilatı Gebze’ye döndü. Yapılan görüşmelerin ardından MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir gazetemiz muhabiri Kübra Akabalı’ya Ankara’daki görüşmeler hakkında bilgi verdi. Başkan Taşdemir, Gebze’nin il olması ile ilgili MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’ye bir dosya sunduklarını söyleyerek, “4 Haziran genel seçimlerinde dağıttığımız broşürlerde; 2023 yılında Cumhuriyetimizin 100’üncü yılını kutlarken Türkiye 100 il, bin ilçe olacağı bilgisini vermiştik. GEBZE HAKEDİYOR Genel başkanımız il olmak isteyen ilçelerin il yapılacağını söylemişti. 19 tane ilçe il olacak. Bu söylemlerin ardından 30’dan fazla ilçe il olmak üzere müracaat etti. Gebze, bu ilçeler arasında ilk müracaat eden ilçe. Biz il olmayı hatta ve hatta büyükşehirli il olmayı en çok hak eden ilçeyiz. Genel başkanımızın 2023 hedefi Gebze için bir umut oldu. MHP Gebze İlçe Teşkilatı olarak AR-GE komisyonumuzca hazırlanan ‘Gebze’nin Analitik Raporu’nu bir dosya halinde genel başkanımıza sunduk. 2023 hedeflerine giderken Gebze il olmayı en çok hak eden ilçe olduğunu da genel başkanımıza ilettik.” dedi. DENEYİMLİ VE TECRÜBELİYİZ Yerel seçimlerde belediye başkan aday adayı ile ilgili başvuruların olup olmadığı sorularımıza da yanıt veren MHP’li Taşdemir, “Henüz daha işin başındayız. Yerel yönetimlerle ilgili iki parti arasında görüşmeler devam ediyor. Önümüzdeki günlerde iki lider bir araya gelecekler. Burada ittifakın şekli netleşecek. MHP bir kadro hareketidir. Ankara’da hazırlık yapan belediye başkan aday adayları soruldu. Biz de Gebze İlçe Teşkilatı olarak deneyimli ve tecrübeli bir kadro olduğumuz için kendi içimizden bile belediye başkan adaylarımızın var olduğunu belirttik. ÖNCÜLÜK EDECEĞİZ Görüşmelerin ardından Ankara’da belediye başkanı aday adaylığı için; iş adamı ve ilçe başkan vekilimiz Mehmet Doğan, serbest mali müşavir ve Eskişehirliler dernek başkanımız Bülent Çevik, ilçe muhasibimiz Dilaver Ağaoğlu, Elektrik mühendisi ilçe kadın kolları başkanımız Hatice Uludağ, Eski ilçe kadın kolları başkanımız ve ilçe yöneticimiz Sabiha Çalışkan başvuru yaptı. Toplam 5 başvuru oldu. Daha çok zamanımız var. Bu rakam daha da yukarılara çıkacak. Başvuruda bulunan genç kardeşlerimize öncülük edeceğiz. Kendilerine hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu. ADAY OLMAYACAĞIM Kendisinin aday adayı olması konusunda da soruları cevapsız bırakmayan Başkan Taşdemir, “Belediye başkanı aday adayı olmam yönünde teveccühler var. Ben belediye başkan aday adayı olmayı düşünmüyorum. Aday adaylarımıza öncülük yaparak onlarla birlikte çalışacağız. Gebze’de tarih yazarak 3 hilalli bayrağı belediyeye asmak istiyoruz.” dedi. KÜBRA AKABALI
MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir gazetemize değerlendirmelerde bulunarak, “Yerel seçimlerde Gebze’de tarih yazacağız. 3 hilalli bayrağımızı Gebze Belediyesi’nde dalgalandıracağız.” dedi.

Genel Merkez grup toplantısına katılarak Ankara’da bir dizi ziyaretlerde ve görüşmelerde bulunan MHP Gebze İlçe Teşkilatı Gebze’ye döndü. Yapılan görüşmelerin ardından MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir gazetemiz muhabiri Kübra Akabalı’ya Ankara’daki görüşmeler hakkında bilgi verdi. Başkan Taşdemir, Gebze’nin il olması ile ilgili MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’ye bir dosya sunduklarını söyleyerek, “4 Haziran genel seçimlerinde dağıttığımız broşürlerde; 2023 yılında Cumhuriyetimizin 100’üncü yılını kutlarken Türkiye 100 il, bin ilçe olacağı bilgisini vermiştik.

GEBZE HAKEDİYOR

Genel başkanımız il olmak isteyen ilçelerin il yapılacağını söylemişti. 19 tane ilçe il olacak. Bu söylemlerin ardından 30’dan fazla ilçe il olmak üzere müracaat etti. Gebze, bu ilçeler arasında ilk müracaat eden ilçe. Biz il olmayı hatta ve hatta büyükşehirli il olmayı en çok hak eden ilçeyiz. Genel başkanımızın 2023 hedefi Gebze için bir umut oldu. MHP Gebze İlçe Teşkilatı olarak AR-GE komisyonumuzca hazırlanan ‘Gebze’nin Analitik Raporu’nu bir dosya halinde genel başkanımıza sunduk. 2023 hedeflerine giderken Gebze il olmayı en çok hak eden ilçe olduğunu da genel başkanımıza ilettik.” dedi.

DENEYİMLİ VE TECRÜBELİYİZ

Yerel seçimlerde belediye başkan aday adayı ile ilgili başvuruların olup olmadığı sorularımıza da yanıt veren MHP’li Taşdemir, “Henüz daha işin başındayız. Yerel yönetimlerle ilgili iki parti arasında görüşmeler devam ediyor. Önümüzdeki günlerde iki lider bir araya gelecekler. Burada ittifakın şekli netleşecek. MHP bir kadro hareketidir. Ankara’da hazırlık yapan belediye başkan aday adayları soruldu. Biz de Gebze İlçe Teşkilatı olarak deneyimli ve tecrübeli bir kadro olduğumuz için kendi içimizden bile belediye başkan adaylarımızın var olduğunu belirttik.

ÖNCÜLÜK EDECEĞİZ

Görüşmelerin ardından Ankara’da belediye başkanı aday adaylığı için; iş adamı ve ilçe başkan vekilimiz Mehmet Doğan, serbest mali müşavir ve Eskişehirliler dernek başkanımız Bülent Çevik, ilçe muhasibimiz Dilaver Ağaoğlu, Elektrik mühendisi ilçe kadın kolları başkanımız Hatice Uludağ, Eski ilçe kadın kolları başkanımız ve ilçe yöneticimiz Sabiha Çalışkan başvuru yaptı. Toplam 5 başvuru oldu. Daha çok zamanımız var. Bu rakam daha da yukarılara çıkacak. Başvuruda bulunan genç kardeşlerimize öncülük edeceğiz. Kendilerine hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.

ADAY OLMAYACAĞIM

Kendisinin aday adayı olması konusunda da soruları cevapsız bırakmayan Başkan Taşdemir, “Belediye başkanı aday adayı olmam yönünde teveccühler var. Ben belediye başkan aday adayı olmayı düşünmüyorum. Aday adaylarımıza öncülük yaparak onlarla birlikte çalışacağız. Gebze’de tarih yazarak 3 hilalli bayrağı belediyeye asmak istiyoruz.” dedi.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.