Taşdemir; “Gebze’nin Meydanlarını Açın”

Gebze 07.09.2018 - 09:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Taşdemir; “Gebze’nin Meydanlarını Açın”

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, Gebze’nin gündeminde bulunan sorunlara değindi. Başkan Taşdemir, Gebze Kent Meydanı ve Cumhuriyet Meydanı’nın açılması gerektiğini söyledi.

Gebze’nin gündeme dair değerlendirmelerde bulunan MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, “Gebze mesai saatleri içinde 1milyon, normal şartlarda da 300 bin nüfuslu bir kent. Bu kentin tek nefes alma noktası olan Kent Meydanı ve Cumhuriyet Meydanları’nı kapatmak pek akla mantığa yatar bir iş değil. Daha ortada bir şey yokken vatandaşları meydanlardan mahrum etmek doğru değildir.” diyerek meydanların açılması gerektiğini söyledi. MUALLLİMKÖY’E HAFRİYAT DÖKÜYORLAR Başkan Taşdemir ayrıca Gebze Muallimköy Mahallesi’ndeki derelerin kim tarafından doldurulduğunu sorarak, “Gebze Muallimköy’deki dereler birileri tarafından inşaat hafriyatları ile dolduruluyor. Bu derelerin kim tarafından doldurulduğu bilinmemekte. Muallimköy birileri tarafından Kocaeli ve İstanbul’un hafriyat çöplüğü haline getiriliyor. Bölge halkı durumdan oldukça rahatsız. Şikayetlerle ilgilenen de bulunmuyor.” dedi. KÜBRA AKABALI  
MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, Gebze’nin gündeminde bulunan sorunlara değindi. Başkan Taşdemir, Gebze Kent Meydanı ve Cumhuriyet Meydanı’nın açılması gerektiğini söyledi.

Gebze’nin gündeme dair değerlendirmelerde bulunan MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, “Gebze mesai saatleri içinde 1milyon, normal şartlarda da 300 bin nüfuslu bir kent. Bu kentin tek nefes alma noktası olan Kent Meydanı ve Cumhuriyet Meydanları’nı kapatmak pek akla mantığa yatar bir iş değil. Daha ortada bir şey yokken vatandaşları meydanlardan mahrum etmek doğru değildir.” diyerek meydanların açılması gerektiğini söyledi.

MUALLLİMKÖY’E HAFRİYAT DÖKÜYORLAR

Başkan Taşdemir ayrıca Gebze Muallimköy Mahallesi’ndeki derelerin kim tarafından doldurulduğunu sorarak, “Gebze Muallimköy’deki dereler birileri tarafından inşaat hafriyatları ile dolduruluyor. Bu derelerin kim tarafından doldurulduğu bilinmemekte. Muallimköy birileri tarafından Kocaeli ve İstanbul’un hafriyat çöplüğü haline getiriliyor. Bölge halkı durumdan oldukça rahatsız. Şikayetlerle ilgilenen de bulunmuyor.” dedi.

KÜBRA AKABALI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.