19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Taşdemir, “Gebze’yi Kazanacağız”

Gebze 22.11.2018 - 09:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Taşdemir, “Gebze’yi Kazanacağız”

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir düzenlenen yönetim kurulu toplantısında, “Gebze’de bir şey değişecek Her şey değişecek. Gebze’yi kazanacağız bu konuda çok iddialıyız.” dedi.

MHP Gebze İlçe Başkanlığı haftalık yönetim kurulu toplatışı önceki gün parti binasında belediye başkan ve meclis üyesi aday adaylarının katılımı ile gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, “Gebze’de bir şey değişecek Her şey değişecek. Gebze’yi kazanacağız bu konuda çok iddialıyız. MHP gelecek Gebze güzelleşecek. MHP olarak üretken belediyecilik anlayışı ile Gebzelilerin sorunlarına çare olacağız çünkü MHP varsa umut vardır, MHP varsa çare vardır. BELEDİYEYİ ALACAĞIZ Başvuru sürecinin tamamlanmasının ardından üretken belediyecilik anlayışı ile insan odaklı, şeffaf, adil, Gebze’nin büyük bir köy olarak yaşadığımız şehirde, belediye başkan adayı kadromuz ile bu büyük yarışa katılacağız. Milletimizin takdiri ile de Gebze Belediyesi’ni bu defa alacağız. Gebze’nin ülkücü kadroya ihtiyacı var. 3 hilalli bayrağı belediyeye asacağız.  Sahada çalıştığımız için Gebze’de çok güzel bir teveccüh var. İyi ve doğru bir belediye başkan adayı ile MHP Gebze’de sürpriz parti olacak. Milletimizin kararına saygılı olacağız. Milletimiz ‘Artık MHP Zamanı’ diyor.” diye konuştu. GÖRÜŞLERİMİZ ALINACAK Meclis üyeliği başvurularının devam ettiğini söyleyen Başkan Taşdemir, “Yerel seçimlerde Gebze Belediye Başkanlığı adaylığı için müracaat eden 5 arkadaşımız var. Kamuda görev yapan arkadaşlarımızın istifası için 5 Aralık’ı bekleyeceğiz. Mevcut adaylar arasından merkez yoklaması ile adaylarımız belirlenecek. Bizim de görüşlerimizin alınmasından önce güvenlik soruşturması yapılacak. Meclis üyesi müracaatları da aynı zamanda devam ediyor.” açıklamasında bulundu. KÜBRA AKABALI
MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir düzenlenen yönetim kurulu toplantısında, “Gebze’de bir şey değişecek Her şey değişecek. Gebze’yi kazanacağız bu konuda çok iddialıyız.” dedi.

MHP Gebze İlçe Başkanlığı haftalık yönetim kurulu toplatışı önceki gün parti binasında belediye başkan ve meclis üyesi aday adaylarının katılımı ile gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, “Gebze’de bir şey değişecek Her şey değişecek. Gebze’yi kazanacağız bu konuda çok iddialıyız. MHP gelecek Gebze güzelleşecek. MHP olarak üretken belediyecilik anlayışı ile Gebzelilerin sorunlarına çare olacağız çünkü MHP varsa umut vardır, MHP varsa çare vardır.

BELEDİYEYİ ALACAĞIZ

Başvuru sürecinin tamamlanmasının ardından üretken belediyecilik anlayışı ile insan odaklı, şeffaf, adil, Gebze’nin büyük bir köy olarak yaşadığımız şehirde, belediye başkan adayı kadromuz ile bu büyük yarışa katılacağız. Milletimizin takdiri ile de Gebze Belediyesi’ni bu defa alacağız. Gebze’nin ülkücü kadroya ihtiyacı var. 3 hilalli bayrağı belediyeye asacağız.  Sahada çalıştığımız için Gebze’de çok güzel bir teveccüh var. İyi ve doğru bir belediye başkan adayı ile MHP Gebze’de sürpriz parti olacak. Milletimizin kararına saygılı olacağız. Milletimiz ‘Artık MHP Zamanı’ diyor.” diye konuştu.

GÖRÜŞLERİMİZ ALINACAK

Meclis üyeliği başvurularının devam ettiğini söyleyen Başkan Taşdemir, “Yerel seçimlerde Gebze Belediye Başkanlığı adaylığı için müracaat eden 5 arkadaşımız var. Kamuda görev yapan arkadaşlarımızın istifası için 5 Aralık’ı bekleyeceğiz. Mevcut adaylar arasından merkez yoklaması ile adaylarımız belirlenecek. Bizim de görüşlerimizin alınmasından önce güvenlik soruşturması yapılacak. Meclis üyesi müracaatları da aynı zamanda devam ediyor.” açıklamasında bulundu.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.