Taşdemir; “Genel Aftan Geri Adım Atmıyoruz”

Gebze 10.08.2018 - 16:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Taşdemir; “Genel Aftan Geri Adım Atmıyoruz”

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir genel af ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Başkan Taşdemir, “Seçim beyannamemizde de yer almış genel aftan geri adımımız düşünülemez.” dedi.

MHP’nin seçim beyannamesinde bulunan genel af ile ilgili MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir açıklamalarda bulundu. Başkan Taşdemir açıklamasında, “Genel Af konusunda ciddi bir beklenti olduğu gibi, ihtiyaç da var. MHP bu konuda FETÖ’cü PKK’lı teröristler, tecavüzcüler, Çocuk ve kadın istismarcıları hariç olmak üzere kader kurbanlarına af çıkarılmasıyla ilgili çalışmalarını tamamlamıştır. Genel Af konusunu Sayın Cumhurbaşkanımız ile enine boyuna değerlendirmiştir. MÜJDELİ HABERİ VERECEĞİZ Seçim beyannamemizde de yer almış genel aftan geri adımımız elbette düşünülemez. Genel Af toplumsal ve sosyal bir ihtiyaçtır. Af mutlaka çıkarılmalıdır ve çıkacaktır. Türkiye bu önemli ve birikmiş bir sorunu en iyi şekilde bertaraf edecektir. MHP olarak Hem Genel Af konusunda hem de idam cezasının geri getirilmesi talebimizdeki düşüncelerimiz nettir. Yetkililerimiz konu ile ilgili tüm hazırlıklarını tamamlamış ve kısa sürede vatandaşımıza müjdeli bir haber ile karşılaşacaklardır. MHP varsa umut vardır. MHP geleceğin teminatıdır.” ifadelerine yer verdi. KÜBRA AKABALI
MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir genel af ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Başkan Taşdemir, “Seçim beyannamemizde de yer almış genel aftan geri adımımız düşünülemez.” dedi.

MHP’nin seçim beyannamesinde bulunan genel af ile ilgili MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir açıklamalarda bulundu. Başkan Taşdemir açıklamasında, “Genel Af konusunda ciddi bir beklenti olduğu gibi, ihtiyaç da var. MHP bu konuda FETÖ’cü PKK’lı teröristler, tecavüzcüler, Çocuk ve kadın istismarcıları hariç olmak üzere kader kurbanlarına af çıkarılmasıyla ilgili çalışmalarını tamamlamıştır. Genel Af konusunu Sayın Cumhurbaşkanımız ile enine boyuna değerlendirmiştir.

MÜJDELİ HABERİ VERECEĞİZ

Seçim beyannamemizde de yer almış genel aftan geri adımımız elbette düşünülemez. Genel Af toplumsal ve sosyal bir ihtiyaçtır. Af mutlaka çıkarılmalıdır ve çıkacaktır. Türkiye bu önemli ve birikmiş bir sorunu en iyi şekilde bertaraf edecektir. MHP olarak Hem Genel Af konusunda hem de idam cezasının geri getirilmesi talebimizdeki düşüncelerimiz nettir. Yetkililerimiz konu ile ilgili tüm hazırlıklarını tamamlamış ve kısa sürede vatandaşımıza müjdeli bir haber ile karşılaşacaklardır. MHP varsa umut vardır. MHP geleceğin teminatıdır.” ifadelerine yer verdi.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.