Taşdemir: Görevimizin başındayız!

05.02.2019 - 10:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Taşdemir: Görevimizin başındayız!

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir’in görevden alındığı iddia edildi

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir’in görevden alındığı iddia edildi. İzmit kaynaklı haberlere ateş püsküren Taşdemir, “Görevden alma diye bir durum söz konusu değil. Görevimizin başındayız.”dedi. Bazı gazetelerde Taşdemir’in Cumhur İttifakı’na destek vermeyip, Serap Çakır’ı desteklediği yönünde bilgilerle görevden alındığı iddia edildi. Ancak Taşdemir, yaptığı açıklama da kendilerine böyle bir tebliğ yapılmadığını ifade ederek Cumhur İttifakı’nın yanında olduklarını ve göreve devam ettiklerini bildirdi. Cumhur İttifakı’na ilk günden beri güçlü bir destek veren, İttifak’ın adayı Zinnur Büyükgöz’e her açıklamasında destek verdiklerini vurgulayan Taşdemir, bu kapsamda Büyükgöz’ün programlarına da teşkilatıyla beraber katılım göstermişti. ŞER ODAKLARI BOŞ DURMUYOR Ancak birileri Taşdemir’in geçmiş de olduğu gibi yine görevden alındığını ifade ettiler. Taşdemir yaptığı açıklama da, “Biz Cumhur İttifakı’na sımsıkı bağlıyız. Biz bu meseleyi makam derdi değil, beka meselesi olarak görüyoruz. İlk günden beri Genel merkezimizin kararına sağdık kalarak Gebze’de İttifakımızın adayı Zinnur Büyükgöz’ü destekliyoruz. Ancak bazı şer odakları boş durmuyor ve bizim görevden alındığımızı iddia ediyoruz. Böyle bir durum söz konusu değil. Gebze İlçe Teşkilatı görevindedir ve 31 Mart seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın başarısı için ter dökecektir.”dedi.
MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir’in görevden alındığı iddia edildi

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir’in görevden alındığı iddia edildi. İzmit kaynaklı haberlere ateş püsküren Taşdemir, “Görevden alma diye bir durum söz konusu değil. Görevimizin başındayız.”dedi. Bazı gazetelerde Taşdemir’in Cumhur İttifakı’na destek vermeyip, Serap Çakır’ı desteklediği yönünde bilgilerle görevden alındığı iddia edildi. Ancak Taşdemir, yaptığı açıklama da kendilerine böyle bir tebliğ yapılmadığını ifade ederek Cumhur İttifakı’nın yanında olduklarını ve göreve devam ettiklerini bildirdi. Cumhur İttifakı’na ilk günden beri güçlü bir destek veren, İttifak’ın adayı Zinnur Büyükgöz’e her açıklamasında destek verdiklerini vurgulayan Taşdemir, bu kapsamda Büyükgöz’ün programlarına da teşkilatıyla beraber katılım göstermişti.

ŞER ODAKLARI BOŞ DURMUYOR

Ancak birileri Taşdemir’in geçmiş de olduğu gibi yine görevden alındığını ifade ettiler. Taşdemir yaptığı açıklama da, “Biz Cumhur İttifakı’na sımsıkı bağlıyız. Biz bu meseleyi makam derdi değil, beka meselesi olarak görüyoruz. İlk günden beri Genel merkezimizin kararına sağdık kalarak Gebze’de İttifakımızın adayı Zinnur Büyükgöz’ü destekliyoruz. Ancak bazı şer odakları boş durmuyor ve bizim görevden alındığımızı iddia ediyoruz. Böyle bir durum söz konusu değil. Gebze İlçe Teşkilatı görevindedir ve 31 Mart seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın başarısı için ter dökecektir.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.