Taşdemir: “Kongre Çalışmalarımız Devam ediyor!”

Gebze 19.11.2016 - 09:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Taşdemir: “Kongre Çalışmalarımız Devam ediyor!”

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir başlayan kongre süreci ile ilgili olarak, “Tarla ve bahçelerde kongre yapmaya kalkanların buyursunlar gelsinler buralarda çalışma yapsınlar. Görelim bakalım neler ve ne çalışmalar yapacaklar?” dedi

  MHP Kocaeli il teşkilatları geçtiğimiz gün Ankara’ya bir ziyaret gerçekleştirmişti. Gerçekleşen ziyaretle ilgili olarak bir değerlendirmede bulunan MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir şunları söyledi: “MHP Kocaeli il teşkilatı tarafından Ankara’ya düzenlenen ziyarette Gebze ilçe teşkilatı olarak 72 kişiyle katılım sağladık. Kocaeli teşkilatları olarak da 400’ün üzerinde bir katılım oldu. Partimizin meclisteki grup toplantısına katıldık. Grup toplantısından sonra milletvekilimiz Saffet Sancaklı’nın misafiri olduk. Daha sonra partimizin genel merkeze geçerek genel başkanımızla bir araya gelerek bir dizi içinde bulunan gündemle ilgili olarak açıklamalarda bulunuldu. PAKET İNCELENİYOR Genel merkezde yaptığımız toplantıda genel başkanımız gündemde sıcak olan anayasa paketi ile ilgili olarak hazırlanan paketin ulaştırıldığı ve paketin partimizin hukukçuları tarafından satır satır incelenerek bizim için olanları ve olmayanları tespit ettikten sonra mecliste paylaşılacağını ve bir komisyon kurup çalışma yapılacağı söyledi. CHP’nin de metni görmeden bir karar vermemesi gerektiğini ifade edildi. Sayın Kılıçdaroğlu ve başbakanın bir görüşme yapmasının ülkenin geçtiği duruma göre daha uygun olacağı belirtildi. MHP olarak beraber yapabilme fırsatının önünü açtığımız söylendi. KONGRE SÜRECİ DEVAM EDİYOR Kongrelerle ilgili olarak da tarlalarda, bağlarda ve bahçelerde kongre yapmaya kalkışanlar sonuçta bunun yanlış olduğunu gördüler. MHP genel merkezinin almış olduğu 9 Ekim itibariyle başlayan ilçe kongreleri, ardından il kongreleri ve büyük kurultayımızın doğru giden sürecin başlandığı açıklandı. Tarla ve bahçelerde kongre yapmaya kalkanların buyursunlar gelsinler buralarda çalışma yapsınlar. Görelim bakalım neler ve ne çalışmalar yapacaklar? Kongre süreci başladı ve devam ediyor. Dönüşte de merhum genel başkanımız Alparslan Türkeş’in mezarını ziyaret ederek döndük.”    
MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir başlayan kongre süreci ile ilgili olarak, “Tarla ve bahçelerde kongre yapmaya kalkanların buyursunlar gelsinler buralarda çalışma yapsınlar. Görelim bakalım neler ve ne çalışmalar yapacaklar?” dedi

 

MHP Kocaeli il teşkilatları geçtiğimiz gün Ankara’ya bir ziyaret gerçekleştirmişti. Gerçekleşen ziyaretle ilgili olarak bir değerlendirmede bulunan MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir şunları söyledi: “MHP Kocaeli il teşkilatı tarafından Ankara’ya düzenlenen ziyarette Gebze ilçe teşkilatı olarak 72 kişiyle katılım sağladık. Kocaeli teşkilatları olarak da 400’ün üzerinde bir katılım oldu. Partimizin meclisteki grup toplantısına katıldık. Grup toplantısından sonra milletvekilimiz Saffet Sancaklı’nın misafiri olduk. Daha sonra partimizin genel merkeze geçerek genel başkanımızla bir araya gelerek bir dizi içinde bulunan gündemle ilgili olarak açıklamalarda bulunuldu.

PAKET İNCELENİYOR

Genel merkezde yaptığımız toplantıda genel başkanımız gündemde sıcak olan anayasa paketi ile ilgili olarak hazırlanan paketin ulaştırıldığı ve paketin partimizin hukukçuları tarafından satır satır incelenerek bizim için olanları ve olmayanları tespit ettikten sonra mecliste paylaşılacağını ve bir komisyon kurup çalışma yapılacağı söyledi. CHP’nin de metni görmeden bir karar vermemesi gerektiğini ifade edildi. Sayın Kılıçdaroğlu ve başbakanın bir görüşme yapmasının ülkenin geçtiği duruma göre daha uygun olacağı belirtildi. MHP olarak beraber yapabilme fırsatının önünü açtığımız söylendi.

KONGRE SÜRECİ DEVAM EDİYOR

Kongrelerle ilgili olarak da tarlalarda, bağlarda ve bahçelerde kongre yapmaya kalkışanlar sonuçta bunun yanlış olduğunu gördüler. MHP genel merkezinin almış olduğu 9 Ekim itibariyle başlayan ilçe kongreleri, ardından il kongreleri ve büyük kurultayımızın doğru giden sürecin başlandığı açıklandı. Tarla ve bahçelerde kongre yapmaya kalkanların buyursunlar gelsinler buralarda çalışma yapsınlar. Görelim bakalım neler ve ne çalışmalar yapacaklar? Kongre süreci başladı ve devam ediyor. Dönüşte de merhum genel başkanımız Alparslan Türkeş’in mezarını ziyaret ederek döndük.”

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.