19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Taşdemir: “Kongreye hazırız!”

Gebze 08.02.2017 - 13:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Taşdemir: “Kongreye hazırız!”

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, 11 Mart’ta yapılacak olan ilçe kongresi için tüm hazırlıkları tamamladıklarını ifade etti.  MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, 11 Mart’ta yapılacak olan ilçe kongresi için tüm hazırlıkları tamamladıklarını ifade etti. Milliyetçi Hareket Partisi’nde anayasa değişikliği için yapılacak olan referandum için nisan ayında yapılması planlanan ilçe kongreleri mart ayına alındı. Bir ay öne alınan ilçe kongrelerinde ilk ilçe kongresi Gebze ilçe teşkilatının. 11 Mart’ta yapılacak olan ilçe kongresi ile ilgili olarak bir değerlendirme yapan MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, kongre için tüm hazırlıklarını tamamladıklarını ifade etti. Taşdemir yaptığı açıklamada, “Öncesinde nisan ayında yapılması planlanan MHP ilçe kongreleri ve il kongresi referandum süreci girilmesinden dolayı mart ayına alındı. STARTI GEBZE’DEN VERECEĞİZ Bu süreçle ilgili olarak dün akşam il başkanlığında yapılan toplantı sonrasında ilçe kongreleri için bize takvim sunuldu. 12 ilçe arasında ilk ilçe kongresini Gebze ilçe teşkilatımız yapacak. 11 Mart cumartesi günü Gebze’den start verilecek. Biz zaten nisan ayında olacak olan ilçe kongremiz için hazırlıklarımızı yapmıştık. Süreç biraz öne alınınca çalışmalarımızı hemen gözden geçirerek hem referandumda sandıklarla ilgili hem de kongre çalışmaları ile ilgili olan çalışmamızı bitirip hızla kongremizi yapacağız. İlçe kongremizin başta Gebze’mize ve camiamıza hayırlı uğurlu olsun diyoruz.” dedi.  

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, 11 Mart’ta yapılacak olan ilçe kongresi için tüm hazırlıkları tamamladıklarını ifade etti. 

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, 11 Mart’ta yapılacak olan ilçe kongresi için tüm hazırlıkları tamamladıklarını ifade etti. Milliyetçi Hareket Partisi’nde anayasa değişikliği için yapılacak olan referandum için nisan ayında yapılması planlanan ilçe kongreleri mart ayına alındı. Bir ay öne alınan ilçe kongrelerinde ilk ilçe kongresi Gebze ilçe teşkilatının. 11 Mart’ta yapılacak olan ilçe kongresi ile ilgili olarak bir değerlendirme yapan MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, kongre için tüm hazırlıklarını tamamladıklarını ifade etti. Taşdemir yaptığı açıklamada, “Öncesinde nisan ayında yapılması planlanan MHP ilçe kongreleri ve il kongresi referandum süreci girilmesinden dolayı mart ayına alındı.

STARTI GEBZE’DEN VERECEĞİZ

Bu süreçle ilgili olarak dün akşam il başkanlığında yapılan toplantı sonrasında ilçe kongreleri için bize takvim sunuldu. 12 ilçe arasında ilk ilçe kongresini Gebze ilçe teşkilatımız yapacak. 11 Mart cumartesi günü Gebze’den start verilecek. Biz zaten nisan ayında olacak olan ilçe kongremiz için hazırlıklarımızı yapmıştık. Süreç biraz öne alınınca çalışmalarımızı hemen gözden geçirerek hem referandumda sandıklarla ilgili hem de kongre çalışmaları ile ilgili olan çalışmamızı bitirip hızla kongremizi yapacağız. İlçe kongremizin başta Gebze’mize ve camiamıza hayırlı uğurlu olsun diyoruz.” dedi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.