19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Taşdemir; “Krize Karşı Durmalıyız”

Gebze 24.08.2018 - 16:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Taşdemir; “Krize Karşı Durmalıyız”

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir teşkilat bayramlaşmasında ekonomiye dair değerlendirmelerde bulunarak, “Türkiye’nin istiklal ve istikbaline sürülmeye çalışılan kara lekeye, ekonomik krize hep birlikte karşı koymalıyız.” dedi.

MHP Gebze İlçe Teşkilatı Kurban Bayramı’nın ikinci günü bayramlaştı. Bayramlaşma programına MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı Gökhan Özkara ve Ülkü Ocakları Gebze İlçe Başkanı Ahmet Çağrı Şakar da katıldı. MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir bayramlaşma programında yaptığı konuşmasında, “Kurban, Allah’a manen yaklaşmanın, ruhen yakınlaşmanın eşsiz bir fırsatıdır. Kurban, aynı zamanda birbirimize daha yakın durmanın, birbirimizi tanıyıp önyargıları parçalamanın mübarek ve muazzez bir imkânıdır. Sıkılı yumrukları açmak için bayramlaşmalıyız.” diye konuştu. MİRASIMIZA SAHİP ÇIKMALIYIZ Bayramlaşmada ekonomiye dair değerlendirmelerde bulunan Başkan Taşdemir, “Türkiye’nin istiklal ve istikbaline sürülmeye çalışılan kara lekeye, ekonomik krize hep birlikte karşı koymalı, itiraz etmeli, el ele, gönül gönüle tarihsel hak ve mirasımıza sahip çıkmalıyız.  Türkiye’nin sevgi ve hoşgörüde buluşması şarttır. Türkiye’nin hürmet ve hatırlamanın bereketiyle dolup taşması elzemdir. FETÖ’nün hain ve aşağılık tertiplerine, PKK ve diğer terör örgütlerinin alçak ve insanlık dışı emellerine, Emperyalist güçlerin ve ABD'nin ekonomik tehditlerine büyük bir millet şuuruyla cevap verilmeli, engel olunmalıdır. TRAFİK KURALLARINA UYALIM Bu duygu ve düşüncelerle, aziz vatandaşlarımın, yurt dışında yaşayan kardeşlerimin, şehit ailelerinin, mazlum düşmüş Türk-İslam dünyasının mübarek Kurban Bayramı’nı içtenlikle tebrik ediyorum. Bayram süresince tatil, akraba ve aile ziyareti maksadıyla yollara düşen vatandaşlarımızın trafik kurallarına uymalarını yeni acı ve kayıpların yaşanmaması için önemli görüyorum. Bayramımız kutlu olsun, Rabbim büyük milletimizin yüzünü güldürsün, yar ve yardımcısı olsun.” dedi. Başkan Taşdemir ayrıca bayramlaşma programına katılan miniklere kitap hediye ederek okumanın önemine dikkat çekti.         KÜBRA AKABALI
MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir teşkilat bayramlaşmasında ekonomiye dair değerlendirmelerde bulunarak, “Türkiye’nin istiklal ve istikbaline sürülmeye çalışılan kara lekeye, ekonomik krize hep birlikte karşı koymalıyız.” dedi.

MHP Gebze İlçe Teşkilatı Kurban Bayramı’nın ikinci günü bayramlaştı. Bayramlaşma programına MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı Gökhan Özkara ve Ülkü Ocakları Gebze İlçe Başkanı Ahmet Çağrı Şakar da katıldı. MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir bayramlaşma programında yaptığı konuşmasında, “Kurban, Allah’a manen yaklaşmanın, ruhen yakınlaşmanın eşsiz bir fırsatıdır. Kurban, aynı zamanda birbirimize daha yakın durmanın, birbirimizi tanıyıp önyargıları parçalamanın mübarek ve muazzez bir imkânıdır. Sıkılı yumrukları açmak için bayramlaşmalıyız.” diye konuştu.

MİRASIMIZA SAHİP ÇIKMALIYIZ

Bayramlaşmada ekonomiye dair değerlendirmelerde bulunan Başkan Taşdemir, “Türkiye’nin istiklal ve istikbaline sürülmeye çalışılan kara lekeye, ekonomik krize hep birlikte karşı koymalı, itiraz etmeli, el ele, gönül gönüle tarihsel hak ve mirasımıza sahip çıkmalıyız.  Türkiye’nin sevgi ve hoşgörüde buluşması şarttır. Türkiye’nin hürmet ve hatırlamanın bereketiyle dolup taşması elzemdir. FETÖ’nün hain ve aşağılık tertiplerine, PKK ve diğer terör örgütlerinin alçak ve insanlık dışı emellerine, Emperyalist güçlerin ve ABD'nin ekonomik tehditlerine büyük bir millet şuuruyla cevap verilmeli, engel olunmalıdır.

TRAFİK KURALLARINA UYALIM

Bu duygu ve düşüncelerle, aziz vatandaşlarımın, yurt dışında yaşayan kardeşlerimin, şehit ailelerinin, mazlum düşmüş Türk-İslam dünyasının mübarek Kurban Bayramı’nı içtenlikle tebrik ediyorum. Bayram süresince tatil, akraba ve aile ziyareti maksadıyla yollara düşen vatandaşlarımızın trafik kurallarına uymalarını yeni acı ve kayıpların yaşanmaması için önemli görüyorum. Bayramımız kutlu olsun, Rabbim büyük milletimizin yüzünü güldürsün, yar ve yardımcısı olsun.” dedi. Başkan Taşdemir ayrıca bayramlaşma programına katılan miniklere kitap hediye ederek okumanın önemine dikkat çekti.

 

 

 

 

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.