19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Taşdemir Mahalle Mahalle Geziyor

Gebze 02.09.2018 - 16:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Taşdemir Mahalle Mahalle Geziyor

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, yerel seçim çalışmalarını mahallelerde sürdürüyor.

Gebze Beylikbağı Mahallesi’nde yerel seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam eden MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir’e İlçe Sekreteri Erdal Kabaca ve İlçe Başkan Yardımcısı Ali Yalsız eşlik etti. Mahallelilerin sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Taşdemir, “Sokağa çıkarak vatandaşın nabzını tutarak, vatandaşlarımızın sorun ve taleplerini dinliyoruz. Sahada çalışmanın vermiş olduğu tecrübe ile vatandaşlarımız ne istiyor, ne düşünüyoruz biliyoruz. MHP SAHADA AKTİF Sadece vatandaşlarımızın değil, esnaf, işçi öğrencilerimizin de sorunlarını dinleyerek alternatif çözüm yolları arıyoruz. MHP sahada aktif bir siyasi partidir ve olmaya da devam edecektir. Bu ay yerel seçimler ile ilgili meclis üyelikleri ve belediye başkan adaylıkları ile ilgili çalışmaların yapılacak. MHP olası bir erken yerel seçime hazırlık yapılmasa dahi hazırdır. İl başkanlığımızda değerlendirme planlama toplantıları devam edecek.” dedi.    
MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, yerel seçim çalışmalarını mahallelerde sürdürüyor.

Gebze Beylikbağı Mahallesi’nde yerel seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam eden MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir’e İlçe Sekreteri Erdal Kabaca ve İlçe Başkan Yardımcısı Ali Yalsız eşlik etti. Mahallelilerin sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Taşdemir, “Sokağa çıkarak vatandaşın nabzını tutarak, vatandaşlarımızın sorun ve taleplerini dinliyoruz. Sahada çalışmanın vermiş olduğu tecrübe ile vatandaşlarımız ne istiyor, ne düşünüyoruz biliyoruz.

MHP SAHADA AKTİF

Sadece vatandaşlarımızın değil, esnaf, işçi öğrencilerimizin de sorunlarını dinleyerek alternatif çözüm yolları arıyoruz. MHP sahada aktif bir siyasi partidir ve olmaya da devam edecektir. Bu ay yerel seçimler ile ilgili meclis üyelikleri ve belediye başkan adaylıkları ile ilgili çalışmaların yapılacak. MHP olası bir erken yerel seçime hazırlık yapılmasa dahi hazırdır. İl başkanlığımızda değerlendirme planlama toplantıları devam edecek.” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.