Taşdemir; “Makam Beklentimiz Yok!”

Siyaset 12.07.2018 - 09:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Taşdemir; “Makam Beklentimiz Yok!”

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir gündeme dair açıklamalarda bulunarak, “Milliyetçi Hareket Partisi’nin lideri Dr. Devlet Bahçeli hiç bir makam ve mevki beklentisi içinde olmamıştır ve bundan sonra da olmayacaktır.” dedi.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin Türk Milletine hayırlı olmasını dileyen MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Başkan Taşdemir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yeni sistemde başarılar dileyerek, “İlk anından son anına kadar Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey'in ve Ülkücü Hareketin her bir mensubunun emek ve gayretlerinin olduğu Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin fikrinin oluştuğu ilk günden bu yana herkes MHP Başkan Yardımcısı, bakanlık konularında AK Parti ile anlaştı şeklinde bir şeyler yazdı çizdi konuştu anlattı. SİYASİ KAZANÇ MÜCADELESİ DEĞİL Unutulmasın ki; Milliyetçi Ülkücü Hareket, mücadelemiz ne pahasına olursa olsun, siyasi kazanç mücadelesi değil, ahlak, fazilet ve vatanın, devletin, Milletin esenliği mücadelesidir diyen cennet mekân Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey'in, ‘Önce Ülkem ve Milletim’ anlayışı ile siyaset yapan, benim aklım sadece Türkiye'dir diyen Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey'in önderliğinde hiçbir süreçte ‘Söz konusu vatansa gerisi teferruattır’ diyerek hiç bir makam ve mevki beklentisi içinde olmamıştır ve bundan sonra da olmayacaktır. KATLİAMI KINIYORUM Gayemiz Allah rızasını kazanmak, her anında başta Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey'in ve Ülkücü Hareketin mensuplarının alın terinin, emeklerinin, gayretlerinin olduğu Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin tüm kurum ve kuralları ile güçlü bir şekilde yerine oturmasını sağlamaktır. Milliyetçi Hareket Partisi Türk Milletinin geleceğidir, Türklüğün son kalesidir. Bir kez daha art niyetli şer odaklarını şaşkına çeviren Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey ile gurur duyduğumuzu, emrinde olmaktan şeref duyduğumuzu belirtiyorum.” diye belirtti. Başkan Taşdemir ayrıca,  “Bundan 23 yıl önce Bosna Hersek’te Srebrenitsa 'da 8 bin 372 Boşnak soydaşlarımıza yapılan katliamı kınıyor, soydaşlarımıza Allahtan rahmet diliyorum.” diye konuştu. KÜBRA AKABALI  
MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir gündeme dair açıklamalarda bulunarak, “Milliyetçi Hareket Partisi’nin lideri Dr. Devlet Bahçeli hiç bir makam ve mevki beklentisi içinde olmamıştır ve bundan sonra da olmayacaktır.” dedi.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin Türk Milletine hayırlı olmasını dileyen MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Başkan Taşdemir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yeni sistemde başarılar dileyerek, “İlk anından son anına kadar Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey'in ve Ülkücü Hareketin her bir mensubunun emek ve gayretlerinin olduğu Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin fikrinin oluştuğu ilk günden bu yana herkes MHP Başkan Yardımcısı, bakanlık konularında AK Parti ile anlaştı şeklinde bir şeyler yazdı çizdi konuştu anlattı.

SİYASİ KAZANÇ MÜCADELESİ DEĞİL

Unutulmasın ki; Milliyetçi Ülkücü Hareket, mücadelemiz ne pahasına olursa olsun, siyasi kazanç mücadelesi değil, ahlak, fazilet ve vatanın, devletin, Milletin esenliği mücadelesidir diyen cennet mekân Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey'in, ‘Önce Ülkem ve Milletim’ anlayışı ile siyaset yapan, benim aklım sadece Türkiye'dir diyen Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey'in önderliğinde hiçbir süreçte ‘Söz konusu vatansa gerisi teferruattır’ diyerek hiç bir makam ve mevki beklentisi içinde olmamıştır ve bundan sonra da olmayacaktır.

KATLİAMI KINIYORUM

Gayemiz Allah rızasını kazanmak, her anında başta Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey'in ve Ülkücü Hareketin mensuplarının alın terinin, emeklerinin, gayretlerinin olduğu Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin tüm kurum ve kuralları ile güçlü bir şekilde yerine oturmasını sağlamaktır. Milliyetçi Hareket Partisi Türk Milletinin geleceğidir, Türklüğün son kalesidir. Bir kez daha art niyetli şer odaklarını şaşkına çeviren Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey ile gurur duyduğumuzu, emrinde olmaktan şeref duyduğumuzu belirtiyorum.” diye belirtti. Başkan Taşdemir ayrıca,  “Bundan 23 yıl önce Bosna Hersek’te Srebrenitsa 'da 8 bin 372 Boşnak soydaşlarımıza yapılan katliamı kınıyor, soydaşlarımıza Allahtan rahmet diliyorum.” diye konuştu.

KÜBRA AKABALI

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.